Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че Делян Пеевски е наредил

...
Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че Делян Пеевски е наредил
Коментари Харесай

Борисов отсече: Шиши нареди служебното правителство на Радев

Премиерът Бойко Борисов е безапелационен, че Делян Пеевски е наредил служебното държавно управление на Румен Радев.

" Това е консолидация на цялата нация, разделяне. Ние в тази рецесия, повярвайте ми, ще падат държавни управления, служебно държавно управление - парадокс. Тогава ще се подмени митингът с нашия митинг. На този президент, неузрял или по какъв начин го нарекоха - фигурант, на който Шиши (Делян Пеевски - б.р.) му уредил кабинета, нямаше митинг ".

Той се ядоса, че тогава Христо Иванов не излязъл на митинг да каже " но кой Шиши " и по какъв начин подреди на Радев служебното държавно управление, а сочи моите министри. " Защо нямаше митинг по какъв начин Шиши подреди зависимостта на Радев от Пеевски, който му уредил кабинета, нямаше въпрос към него от Христо Иванов. Не си ли зададохте този въпрос, върнете се обратно и вижте по какъв начин бил формиран. Това не ви ли интересува, не е ли взаимозависимост? ", запита Борисов медиите.

Премиерът Борисов желае Христо Иванов да каже с кого ще ръководи страната, в случай че има предварителни парламентарни избори . Днес нямат интерес да пият кафе, да се къпят, анонсира министър-председателят за акциите край Росенец.
 Властта удържа мандата с ремонт Обновена
Властта удържа мандата с ремонт

Коалицията се резервира, вотът на съмнение нямало да мине

Той регистрира достиженията на тримата министри, с доста добре подбрана тактичност в обществото се привързват към Делян Пеевски и Движение за права и свободи, с общителното подпомагане на хора от градската десница. Странно ми е, че единия ден тичат на Росенец и бързо се прибират, а на другия ден тичат на Министерство на вътрешните работи и бързо се прибират. На третия ден тичат на хотел Берлин, пият кафе и си отиват, по мнението на Борисов.

Христо Иванов му писал, че чакал документите на " Лукойл ". Аз ще ти ги дам документите на " Лукойл ", уважаеми Христо, само че като вицепремиер и като министър на правораздаването за какво не отиде да ги вземеш, обърна се Борисов задочно към някогашния правосъден министър.

Трябва да активизираме партиите в обединението за превъзмогване на вота на съмнение. Като видял Борисов претекстовете за вота на съмнение, те били изсмукани от пръстите. Да приказваш за водната рецесия в Перник, в случай че за няколко месеца оправихме обособени водопроводи от 70 години непипани от тях, недоволства Борисов. Дори кметът на Перник се оказал добър кмет и признал свършената работа на държавното управление.
 Няколко разновидността на излаз от политическата обстановка разискал Борисов с министри Обновена
Няколко разновидността на излаз от политическата обстановка разискал Борисов с министри

На срещата участвал и кметът на Варна Иван Портних

Иначе Борисов познава протестиращите лица от площада и не си показва страната да бъде ръководена от тези хора. Държавата ще катастрофира незабавно, уверен съм, тъй като те са управлявали и сме ги видели какво могат, сигурен е Борисов.

Според него не е по силата на една страна да приведе страната през това бурно море. Трябва да мислим какво ще вършим ноември, декември, януари и февруари. Казвам го с цялата обич към хората и към страната си. Да не би да е наслаждение да си министър председател и да е някаква приятна работа или министър, запита Борисов.

Вчера му се обадил идеологическият срещу президент Георги Първанов. Навремето, като работили дружно с Борисов, отново не се обичали, само че президентът го поканвал и обсъждали проблемите.

Борисов не желае да дава отговор обаче на президента Радев. Фигурантът, както се изрази министър председателят за президента, излязъл и давал оценки на държавното управление с обидни прилагателни. " Майка ми е учителка и ме е учила да не давам отговор на неприятните деца с обидни прилагателни, тъй като ставам като тях ", съобщи Борисов.
 Бойко Борисов чува протестиращите и извършва обществените им претенции
Бойко Борисов чува протестиращите и извършва обществените им претенции

Борисов види ли кръв на улицата, незабавно си потегля

Когато моите регионални ръководители ми изискат дейности, аз ги навеждам в осъществяване. Затова съм изискал оставките - не че са неприятни, само че са посочени единствено с пръст, сподели Борисов.

Той настоя, че на вота на съмнение би трябвало да се покаже, че ръководещата коалиция я има в Народното събрание . И тогава, в случай че желаят и милеят за страната, да кажат по какъв начин виждат минаването през здравната и икономическата рецесия, настоя Борисов.

Той желае и Христо Иванов да каже, а не да прави черната работа, с цел да може Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да съборят ГЕРБ и Оперативна програма, с цел да дойдат те на власт. Отивам да правя работа и благодаря, че сте пристигнали. Лек ден, приключи Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР