Премиерът Бойко Борисов даде за пример Санаторно-оздравителния комплекс Камчия“ пред

...
Премиерът Бойко Борисов даде за пример Санаторно-оздравителния комплекс Камчия“ пред
Коментари Харесай

Бойко Борисов даде за пример комплекс край Варна пред Медведев

Премиерът Бойко Борисов даде за образец Санаторно-оздравителния комплекс " Камчия “ пред руския си колега Дмитрий Медведев по време на българо-руския бизнес конгрес в региона на туризма: " Имаме един извънреден образец за туристически обект, профилиран в областта на детския туризъм – това е Санаторно-оздравителния комплекс " Камчия “ край Варна.

Бойко Борисов добави, че с Дмитрий Медведев ще обсъдят опциите за съдействие и вложения в СОК " Камчия “, тъй като там с изключение на детския туризъм се развива й спортния, просветителния и конгресния туризъм.

В българо-руския конгрес участваха министърът на туризма Николина Ангелкова, министърът на икономическото развиване на Руската федерация Максим Орешкин, кметове и представители на българския и съветския туристически бизнес.

На него се обсъждаха общи проекти за развиване на туристическия бранш както и  възможностите за поощряване и задълбочаване на съдействието и контактите на туристическия бизнес на двете страни с институционалната поддръжка на държавните управления на Република България и Руската федерация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР