Премиерът Бойко Борисов честити чрез профила си във Фейсбук днешния

...
Премиерът Бойко Борисов честити чрез профила си във Фейсбук днешния
Коментари Харесай

КлубZ: Бойко Борисов с честитка за 3 март без нито дума за Русия

Премиерът Бойко Борисов честити посредством профила си във Facebook днешния народен празник 3 март на всички българи. Любопитна детайлност е, че той не загатва нито един път Русия, а натъртва на напъните нашите възрожденци, показва clubz.bg.

Ето какво написа Борисов:

" Уважаеми сънародници, Честит Трети март! В деня на Националния ни празник се прекланяме пред подвига на всички герои, които се бориха и реализираха свободата на България. Почитаме паметта на нашите предшественици и генерации наред пазим яркия спомен за делото им, което е извор на национална горделивост и възприятие за дълг и отговорност към България. Саможертвата на нашите възрожденци в никакъв случай няма да бъде забравена, тъй като носи в себе си българския дух, който е непреклонен и не стопира да намира нови проявления на своята мощ и непреходност.

Поколения българи се бориха, с цел да си върнем свободата, независимостта, държавността, да заемем почтено място измежду развитите демократични страни. Днес, когато тези национални дела са извоювани, продължаваме да отстояваме престижа на България пред света. Няма по какъв начин да не се усещаме горди с постигнатото от всички нас дружно, когато виждаме уважението и признанието на нашите външнополитически сътрудници. Вековете непознато ръководство са надалеч в предишното и българската дума към този момент освен се чува, само че се търси и цени.

Идеалите на Възраждането са надградени със 141-годишните опит и мъдрост на българската нация. Днес съм уверен, че би трябвало да сме повече оптимисти, тъй като действителните резултати от постигнатото са забележими и имам вярата, че ще продължим да ги надграждаме дружно като народ. Защото нееднократно сме посочили, че умеем да сме единни, изключително пред компликациите. Защото можем да сме образец за етническа приемливост и знаем по какъв начин да живеем в съгласие. И най-много тъй като ценим мира и просперитета.

Бъдете живи и здрави и дано бъдем горди, че сме българи.

Честит празник! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР