Прекратяването на връзка с партньор, на когото сте отделили години

...
Прекратяването на връзка с партньор, на когото сте отделили години
Коментари Харесай

Какво подсказва, че трябва да сложите край на връзката си

Прекратяването на връзка с сътрудник, на който сте отделили години от живота си, в никакъв случай не е елементарно. Емоционалната инвестиция, която сте създали, прави нещата доста по-трудни, даже надълбоко в себе си да знаете, че не се получава и че би трябвало да сложите завършек на връзките си. Никой не желае да премине през сходно нещо. Възстановяването е муден развой, извънредно сложен, който ви кара да се чувствате най-самотният човек на света.

Но в случай че връзката ви не е това, което сте желали да бъде, може да се наложи в действителност да я прекъснете. Най-лошо е човек да се усеща уединен, когато е привързан. Това възприятие е задушаващо и потискащо. Всеки заслужава сътрудник, който да го обича и да го прави благополучен. Понякога даже не става въпрос за дейностите на половинката ви, а за неговите бездействия. Значение има само по какъв начин се чувствате. А в случай че се замисляте дали да прекратите връзката си, значи налице към този момент са съществени проблеми.

Кои са признаците, че е време да сложите завършек на връзката си?
Не получавате това, което желаете
Дори в най-страхотните и хармонични връзки е допустимо да се получи по този начин, че единият от сътрудниците да не получава това, което желае. Заради всички останали хубави моменти и неща във връзката си той стартира да се убеждава, че не би трябвало да мисли за разлъка, тъй като не е почтено по отношение на колегата му. По този метод тъгата и нещастието се задълбочават, до момента в който не стигнат крайната точка на подтиснатост и меланхолия.
Обръщате се към някой различен, с цел да получите каквото желаете
Определено съществува проблем във връзката, в случай че първият човек, към който се обръщате в потребност, не е сътрудникът ви, а някой различен. Всички правила на обвързването сочат, че се допуска сътрудникът ви да бъде и най-близкият ви човек, на който да разчитате във всяка обстановка. Ако това не е по този начин, може би е време да се замислите.
Партньорът ви не демонстрира интерес
Липсата на съкровен интерес у колегата ви неизбежно ще ви изправи пред същинско прочувствено предизвикателство, с което ще ви е мъчно да се справите. Интересът не се свежда единствено до интимността и секса. Той е доста повече от това, в това число фамилни събития, празненства, събирания с другари, диалози, всички значими неща в живота на една двойка. Ако усещате, че се постанова да го молите и да го дърпате принудително с вас, това е доста неприятен знак за бъдещите ви връзки.

Партньорът ви в никакъв случай не ви включва в нищо
Хубаво е всеки от сътрудниците да има и персонален живот, в който другата половинка не всеки път взима присъединяване. Това са моменти, в които двамата функционирате като обособени персони и заплаха от задушаване няма. Лошото идва обаче тогава, когато в действителност двата ви живота могат умерено да протичат поотделно без да имате потребност един от различен. Ако сътрудникът ви избира да се мотае с другари без вас, да спортува или да се занимава с обичаните си занимания без вашето наличие, съвсем е несъмнено, че проблем с обвързването е налице и такава връзка няма да ви подейства добре с течение на времето, написа flagman.bg.
Страх ви е да сте откровени с колегата си
Всеки път, когато се опитате да повдигнете въпрос за потребностите си във връзката и за проблемите, които ви тормозят, срещате враждебно отношение, неглижиране на мислите и желанията ви, упреци, че мрънкате и търсите под вола теле. С времето имате все по-малко храброст да изразявате страстите си и да изисквате избрани неща от колегата си, тъй като се боите от реакциите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР