Прекрасната Рая има нужда от помощ, предава Sofia24.bg. Публикуваме призива

...
Прекрасната Рая има нужда от помощ, предава Sofia24.bg. Публикуваме призива
Коментари Харесай

Прекрасната Рая има нужда от помощ

Прекрасната Рая има потребност от помощ, предава Sofia24.bg .

Публикуваме апела на нейните родителити:

Здравейте благи хора!

Пишем това писмо с натежали от болежка сърца! Най-трудното нещо е да си безпомощен да окажеш помощ на детето си,но имаме вяра,че с вашата помощ ще успеем!

Ще ви разкажем нашата история.

Ние сме родители на едно прелестно 11 годишно момиченце Рая. За наше голямо злощастие през месец февруари,при обзор от персонален доктор беше видяна издутина в региона на небцето.И от този миг за нас стартира пъкъла!

Беше призната в болница и бяха назначени проучвания за определяне подутината (вкл. и бе взета биопсия),която за жалост откри доста необичаен и нападателен израстък на меките тъкани (рабдомиосарком). Тъй като заболяването е изключително рядка(3 на 1 000 0000 деца)се наложи да потърсим СПЕШНО помощ в Турция.И по този начин без да губим време заминахме.Там направиха всички нужни проучвания,които за наше голямо страдание потвърдиха диагнозата.Оказа се,че заболяването се развива изключително бързо,буквално с дни.Освен нужните проучвания,направиха ЯМР и ПЕТ скенер,които откриха метастази в областта на шията.От Турската клиника назначиха 4 курса СПЕШНА химиотерапия.Към момента са направени първите две вливки.Сумата,която е нужна за последващото лекуване е АБСОЛЮТНО НЕПОСИЛНА за нашето семейство.Като след привършване на химиотерапията е допустима интервенция с следваща реорганизация на меките тъкани и следваща лъчетерапия.

!!!!!! СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА ИМАМЕ НУЖДА ОТ ВАШАТА ПОМОЩ.ЗА НАС Е ВАЖЕН ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ ДАРЕН ОТ Върховен административен съд И Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) БЛАГОДАРИМ БЕЗКРАЙНО ЗА ПОДКРЕПАТА И СЪПРИЧАСТНОСТТА.ВЯРВАМЕ,ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЩЕ ПОСТИГНЕМ ЧУДОТО РАЯ ДА съдебна експертиза ИЗЛЕКУВА!!!!!!

Подкрепете Рая с подаяние с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка:

https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-s-raya

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG30BUIN95611000705319

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Рая Любомирова Любенова

Включете се в онлайн базара на платформата

https://m.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share

Разгледайте и нашия Фонд за лекуване на деца в чужбина

https://pavelandreev.bg/subscription
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР