Прекарваме много време тук. Аз и играчите, екипа ми, имаме

...
Прекарваме много време тук. Аз и играчите, екипа ми, имаме
Коментари Харесай

Бруно Лаге: Мога да обещая, че ние ще работим здраво всеки ден

Прекарваме доста време тук. Аз и играчите, екипа ми, имаме голям екран и удобни столове. И всякога прекарваме по 15, 20 минути тук, може би три, четири пъти на седмица, с цел да забележим какво се е случило в мачовете ни. Защото всякога ние имаме опция да се развиваме, да разберем всичко за идващия си противник. Играчите са тук с отворено схващане, те би трябвало да са спокойни, когато са тук. Влизаме в тази стая, тъй като това е значимо за нас, тъй като когато стартираме всеки мач, ние би трябвало да знаем какво е належащо, с цел да спечелим този дуел. Да забележим метода, по който би трябвало да го създадем и метода по който би трябвало да растем в играта си.

Клубът си има личен отдел за разбори. Те изследват противника. И всякога като стартираме от отбраната, от вратаря, от бранителите, ние би трябвало намерим пространство сред линиите, по какъв начин би трябвало да променим играта, тъй че да успеем да нападаме пространствата от отбраната. Сега пък пресираме, значимо е за играчите да им напомним предходния дуел, само че и да стартираме да се приготвяме за идващия.

Когато наблюдаваш мача от аварийна пейка, откакто го анализираш, както споделих не става дума единствено за резултатите, само че и за нещата, които се случват. Нещата, които виждаме всякога, тъй като това е опция да развиваме дребните детайли в играта, отбранителните моменти да вземем за пример. Това е прелестен прийом за нас, който ние използваме, с цел да намерим метода, по който да подобрим динамичността. Показваме им по какъв начин те могат да се развиват. Как да вършат положителни неща или кои неща не вършат както би трябвало.

Понякога са значими дребните елементи. Голът, който сме вкарали и за какво сме го отбелязали, или методът, по който сме съумели да отнемем топката. Начинът, по който сме пресирали, по какъв начин отваряме пространство, с цел да вкараме по-късно гол. Опитваме се да създадем връзка сред това, което вършим на тренировките и това което се случва в мачовете, само че е доста значимо отношението на играчите, когато дойдат тук. Те би трябвало да имат отворено схващане, с цел да дискутираме тези неща. Ние не желаеме да сочим с пръст някого, желаеме да можем да дискутираме разнообразни въпроси към играта. Но и по този метод да работим, с цел да ставаме по-добри и да се развиваме.

Аз имам желан жанр на игра. Искаме да играем, по метода по който играхме против Уотфорд да вземем за пример, или против Евертън. Това е моят жанр, тъй че системата би трябвало да бъде усъвършенствана, когато гледаме играчите. Ние имаме в ръцете си техния профил и желаеме да ги сложим в съответната система, тъй че техните качества да изпъкнат по най-хубавия метод. И те да се усещат удобно в този жанр на игра.

Нашата фантазия е да бъдем по-добри всеки ден и аз избирам да вършим тежката работа всеки ден, с цел да ставаме по-добри в бъдеще. Това мога да обещая, да в действителност мога да го обещая, ние ще работим крепко всеки ден с цел да ставаме по-добри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР