Прекаралото над 30 часа под руините на блок бебе от

...
Прекаралото над 30 часа под руините на блок бебе от
Коментари Харесай

Събуди се бебето, прекаралото повече от 30 часа под руините в Магнитогорск

Прекаралото над 30 часа под руините на блок бебе от съветския град Магнитогорск се разсъни от комата, оповестява " Нюзру ".

10-месечното момиченце към този момент диша независимо и реагира при другарство с майка си, разгласи съветският здравен министър Вероника Скворцова.

По думите на майката детето към този момент има и глас. За експертите това е добър симптом, който демонстрира, че няма увреждания на мозъка. Лекарите наблюдават едното краче на детето. То е потърпевшо от студа, само че експертите считат, че може да бъде избавено. Най-страшното е в предишното, споделиха лекуващите.
Бебе бе извадено живо отдолу под руините от сриването в Магнитогорск Седем души са починали при сриването на жилищната постройка, в неопределеност са над 30
След спасяването детето е било превозено до най-хубавата болница в Москва. Според здравният министър събуждането на детето е като новогодишно знамение. Лекарите обясниха, че то безусловно се е борило за живота си, тъй като не е могло да диша независимо, а и е имало проблеми с бъбреците. Ще е нужно време момиченцето да се възвърне. Докторите считат, че ще са нужни няколко месеца.
Край на избавителната интервенция в съветския град Магнитогорск Под руините на жилищен блок бяха открити 39 починали
В утрото на последния ден от 2018 година цялостен вход в жилищен блок в Магнитогорск се срути и починаха 39 индивида. Смята се, че нещастието е породена от приключване на газ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР