Прекарах твърде голяма част от живота си, търсейки любовта на

...
Прекарах твърде голяма част от живота си, търсейки любовта на
Коментари Харесай

Хю Хефнър направил най-голямото си признание, след като спал с над 1000 жени

Прекарах прекомерно огромна част от живота си, търсейки любовта на неверните места, разтворил душата си основателят на Playboy Основателят на мъжката библия Хю Хефнър в никакъв случай не е страдал от липса на красиви дами в живота си. Бил е женен три пъти, спал е с над 1000 дами. Въпреки това, медийният магнат, който си отиде по-рано през днешния ден на 91-годишна възраст, признава, че по този начин и не съумял да откри своята половинка. През далечната 1992 година в изявление за „ Ню Йорк Таймс “ той признава: „ Прекарах прекомерно огромна част от живота си, търсейки любовта на неверните места “.

На 85-годишна възраст той признава още: „ Така и не открих моята сродна душа “.

Само преди няколко години Хефнър се похвали, че е спал с над „ хиляда “ дами. Основателят на паметното списание също твърди, че постоянно е бил правилен на съпругите си по време на браковете им, само че по тази причина пък „ си е наваксвал “, когато не е бил женен.

Попитан от Esquire с колкото тъкмо дами той е мачкал чаршафите, Гю дава отговор: „ Откъде да знам? Над хиляда са, сигурно. Има огромни фрагменти от живота ми, в които аз съм бил женен. Когато съм бил женен, в никакъв случай не съм изневерявал. Затова пък си наваксвах, когато не бях женен “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР