Прекалено леки голове и много грешки са коствали на Лудогорец

...
Прекалено леки голове и много грешки са коствали на Лудогорец
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Ще има санкции за своеволия на играчите

Прекалено леки голове и доста неточности са коствали на " Лудогорец " отпадането в Шампионската лига от " Ференцварош ", това сподели треньорът на българския отбор Стойчо Стоев. В сряда осемкратният първенец загуби от унгарския състав с 2:3 и напусна конкуренцията.

" Имаше основни моменти. Първият гол е от статично състояние, макар че доста тренирахме. При втория гол допуснахме доста неточности. Ключов миг беше изпуснатата дузпа. 2:2 ти дава повече убеденост. Твърде рано инкасирахме трети гол ", сподели Стоев.

Той не остана удовлетворен от " произволи " на свои играчи. Стоев стимулира промяната на Шверчок с изпуснатата дузпа, която даже не е трябвало да бие.

" Виждаше се, че Шверчок след изпуснатата дузпа беше ненужно да стои на терена. Моци трябваше да бие дузпата. Аз му извиках да я извърши, само че той ми сподели, че Шверчок желал. Ще има наказания в тази тенденция, само че е още рано да се приказва. Това се случва за първи път. Това е безчинство за мен. Чудя се по какъв начин самите футболисти го позволиха да се случи ", добави треньорът.

" Разговорът ми с Марселиньо бе, че ще играе до момента в който видя, че е физически кадърен. Дано е схванал. Това е решение на треньора ".

" Лудогорец " продължава присъединяване си в Лига Еворпа, където във втория квалификационен кръг ще срещне " Валур " от Исландия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР