Прекалено дълго време, повече от месец, БСП занимава обществото със

...
Прекалено дълго време, повече от месец, БСП занимава обществото със
Коментари Харесай

Прекалено дълго време БСП занимава обществото със себе си, смята Сергей Станишев

Прекалено дълго време, повече от месец, Българска социалистическа партия занимава обществото със себе си, само че никой не го интересува това. Хоарат се интересуват дали ще им се усъвършенства животът. Това сподели пред Би Ти Ви президентът на Партията на европейските социалисти (ПЕС) и претендент за евродепутат от листата на социалистите Сергей Станишев.

Той добави, че Националният съвет на партията, който преподреди листата за изборите, която беше препоръчана от водача на левицата Корнелия Нинова и в която не присъстваше Станишев, е посочил, че Българска социалистическа партия е най-демократичната политическа мощ в България. Станишев добави, че напълно съзнателно е споделил, че в случай че не е в листата на партията, това ще е подарък за ГЕРБ.

" Казах това, тъй като бях наясно, че неналичието ми в листата щеше да е главната офанзива на ГЕРБ, които щяха да кажат, че не гледаме към Европа. Сега това не е тематика на акцията им ", сподели още президентът на ПЕС.

Станишев посочи, че като водач на опозицията в първия кабинет на Бойко Борисов е имало единствено една среща с него. По думите му това показвало, че води " ясна и безапелационна борба против ГЕРБ " и бил първият, който го прави.

Той прикани за повече гласове за Българска социалистическа партия, тъй като те щели да оказват помощ на европейските социалисти да трансформират Европейски Съюз. Според него Европа на скорости е най-голямата опасност за България, тъй като щяла да изтласка страната в периферията.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (246)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР