Преговорите за Брекзита досега не показват достатъчен напредък, за да

...
Преговорите за Брекзита досега не показват достатъчен напредък, за да
Коментари Харесай

Доналд Туск: Преговорите за Брекзит не бележат достатъчен напредък

Преговорите за Брекзита до момента не демонстрират задоволителен прогрес, с цел да се премине към идната фаза на полемики за бъдещите връзки, в това число търговията, съобщи в Лондон ръководителят на Европейския съвет Доналд Туск, представен от Ройтерс.

След среща си с английския министър председател Тереза Мей Туск сподели, че приветства новия градивен и реален звук на английското държавно управление. Това демонстрира, че сме на път да приключим с философията " и вълкът утолен, и агнето цяло " или най-малко по този начин се надявам, добави той.

Ще стартираме да обсъждаме бъдещите си връзки с Обединеното кралство, щом реализираме задоволителен прогрес. Според мен към този момент към момента няма задоволителен напредък, само че работим за него, сподели Туск ден след началото на четвъртия кръг от договарянията по изискванията за излизане на Англия от Европейски Съюз.

Англия и Европейски Съюз могат да обезпечат сполучлив Брекзит, в случай че подходят креативен и градивно, съобщи от своя страна английският министър председател Тереза Мей.

Ако бъдем изобретателни в метода си към проблемите, ние можем да намерим решения, които да работят както за останалите 27 страни членки на Европейски Съюз, по този начин и за Англия и да запазим съдействието и партньорството сред Обединеното кралство и съюза, сподели Мей.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР