Преговорите се води от преговорния екип на начело с Мария

...
Преговорите се води от преговорния екип на начело с Мария
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Благодаря на ПП-ДБ, че толерантно запазват мълчание

Преговорите се води от преговорния екип на отпред с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова. Когато Габриел стане подготвена и всичко се догори или не се контракти, ще излезе и ще каже. Благодаря на сътрудниците от ПП-ДБ, които също резервират безмълвие. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Един развой на договаряне на държавно управление изисква отстъпки от двете страни. Последното, което би трябвало да бъде отсъдено е от Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова - тя ще работи с тези хора ", сподели той.

" Не би трябвало да обръщаме страната с краката нагоре. Във всички правови страни се организират избори и се поема отговорност. Няма страни на регулаторите, няма страни на прокурорите, няма страни на правосъдните препоръки. Това е второ, трето, четвърто, след избора на държавно управление. Политическата отговорност се носи от политическите партии. "

" Много огромен оптимист съм през днешния ден, защото в Министерски съвет влиза точка за вълнените ръкавици за Украйна. Тагарев ще им ги изпрати за лятото - надяваме се до август. А може би за юли ", приключи иронично Борисов. 

 

 

 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР