Преговорите с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, ще стартират още утре,

...
Преговорите с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, ще стартират още утре,
Коментари Харесай

Преговорите за Манчестър Юнайтед стартират утре

Преговорите с кандидат-купувачите на Манчестър Юнайтед, ще започват още на следващия ден, като по този начин ще бъде сложено началото на втората фаза от процеса по възможна промяна на собствеността на клуба. Още през вчерашния ден стана ясно, че капиталовата банка „ Рейн “ е уведомила публично претендентите, че започва идващият стадий, в който към този момент ще има директни диалози сред представители на евентуалните купувачи и такива на актуалните притежатели. Медиите в Англия не разкриват кой е първият вложител, който ще поседи на следващия ден „ Олд Трафорд “ за диалози, само че прецизира, че доверениците на шейх Джасим бин Хамад Ал Тани ще бъдат в Манчестър през идната седмица. Хората от екипа на сър Джим Ратклиф, който е другият най-сериозен претендент, също скоро ще дойдат за диалози на място.

Дискусиите с кандидат-купувачите са почнали още предишния понеделник, като обособените групи са били подложени на самобитни инспекции чрез съответни въпроси, на които те са изпратили своите отговори.

По всяка възможност на тези срещи няма да участват нито шейх Ал Тани, нито сър Рактлиф, нито братята Глейзър. Разговорите по-скоро ще се повеждам от финансови специалисти от екипите заинтригуваните страни.

След като завърши тази фаза, ще последва интервал, в който определения претендент ще получи цялостен достъп до документите и счетоводството на клуба. На базата на тази информация евентуалният покупател ще насочи и финалната си оферта.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР