Преговорите между работодателя СОФ Кънект и синдикалните организации приключиха успешно

...
Преговорите между работодателя СОФ Кънект и синдикалните организации приключиха успешно
Коментари Харесай

Голям успех за летище София, подписаха важен договор

Преговорите сред работодателя СОФ Кънект и синдикалните организации завършиха сполучливо през днешния ден, оповестяват от летище София.

Новият групов трудов контракт ще влезе в действие от 1 април 2023 година и ще е годен за идващите 2 години. По силата на контракта главните работни заплати на чиновниците на летището ще се усилят с 14,5% от началото на месеца, а общият пакет хонорари и обществени придобивки  нараства с 20%.
-->
Припомняме, че чиновниците на аерогарата получават спомагателни обществени придобивки като медицински застраховки, по-високо от плануваното по закон заплащане за клас прослужено време, ваучери за храна и дарове, безвъзмездни карти за градския превоз, спомагателни отпуски.

„ Вярваме, че общественият разговор е верният метод, който следваме за втора поредна година и това ни разреши да реализираме съглашение след месеци договаряния. Подобряваме изискванията за екипа и това е добра вест, само че разчитаме на синдикатите за поддръжка в организационната смяна, която ни следва “, сподели на днешния кръг договаряния основният шеф „ Човешки запаси “ в СОФ Кънект Анелия Димова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР