Преговори с партия КОД на бившия здравен министър във втория

...
Преговори с партия КОД на бившия здравен министър във втория
Коментари Харесай

ВМРО преговаря и с партията на Москов

Преговори с партия КОД на някогашния здравен министър във втория екип на Борисов Петър Москов води Вътрешна македонска революционна организация. Това заяви зам.-председателят на воеводите, евродепутатът Ангел Джамбазки пред БНР

Освен с ГЕРБ и НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация води договаряния с партията на Петър Москов КОД, сподели Джамбазки.  " Разговорът ни с НФСБ е непосредствен и най-съществен, тъй като с тях сме работили добре и имаме положителни резултати ", разясни евродепутатът.  Джамбазки разяснява, че постоянно преди избори се приказва за подозрения за операции на вота и постоянно след изборите това е опрощение за изгубилите. Според него доста неща могат да се създадат във връзка с прозрачността на вота.

" Предлагали сме доста пъти да се направи професионална изборна администрация, само че това не се прави. Другото, което би трябвало да се направи, са преброителни центрове, в които да се броят обществено бюлетините, да се регистрират и да остават там ", сподели той.

Иначе през днешния ден Волен Сидеров и неговата партия " Атака " стачкуваха пред ЦИК против решението на комисията да заличи партията от името на обединението „ Обединени патриоти “. Заявлението за това е подадено от водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Сидеров съобщи, че това е политическо решение и опит той да бъде дискредитиран, като по този начин те се лишавали и от право на членове в секциите.

Междувременно Джамбазки дефинира митинга на " Атака " като стихия в чаша вода. По думите му не е имало по какъв начин да попитат " Атака " преди да подхващат тази смяна, защото не са могли да ги открият.  " Те търсят някакво внимание и желаят нещо - дейностите на водача им са като по учебник ", разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР