Преформатирането на управлението е задължително, независимо дали с предсрочни избори.

...
Преформатирането на управлението е задължително, независимо дали с предсрочни избори.
Коментари Харесай

ДПС скочи срещу коалицията ГЕРБ-Патриоти

Преформатирането на ръководството е наложително, без значение дали с предварителни избори. Ако има предварителни избори, те би трябвало да се състоят следващата година. Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция след Централния съвет на партият.

Според Карадайъ Председателството на Съвета на Европейски Съюз не е оправдание и не може да продължава тази политика, която заплашва бъдещето на страната. Той съобщи, че наличието на националисти във властта е „ призрачен сън и опасност за сигурността”.

Карадайъ заяви, че ЦС на придвижването е решило да води политика за ремонт на обединението с националистическите партии, съобщи БГНЕС. Предстои да се срещнем с сътрудниците от Българска социалистическа партия и да сложим на масата тематиката за избор на съмнение, сподели той в отговор на въпрос за вота на съмнение против кабинета на Борисов.

Запитан за здравословното положение на почетния ръководител на придвижването, Карадайъ отвърна, че през вчерашния ден са имали четири часа и половина съвещание с наличието на Ахмед Доган, което говорело за неговото здраве.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР