Предводителят на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, беше умерен в

...
Предводителят на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, беше умерен в
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Не сме напълно готови за новия сезон

Предводителят на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, беше сдържан в изявлението си след успеха с 2:0 над Арис Солун. Той приказва още веднъж за фаза отбрана и грешките там, само че призна, че при тежките условия в Гърция от 40 градуса, то тимът е посочил добра скорост против съперника.

„ Когато не носят точки, не ги одобрявам. Действително мъчно първо полувреме, постепенно. Радвам се, че играчите съумяха да се приспособяват до известна степен. Промяната в климата се отрази, защото през днешния ден беше близо 40 градуса и се отрази това. Скоростта ни беше добра във всички линии и се веселя, че вкарахме голове “, сподели Рибарски.

„ Не можем да съпоставяме контрола с формален мач, изключително против подобен съперник. Целта е да избистрим образа на тима, който желаеме да виждаме и с конкуренцията да стане бързо и елементарно, защото нямаме време. Не сме толкоз подготвени, колкото ми се желае. Самите играчи поставят много старания. За страдание имаме някои грешки в играта, които желаеме бързо да ги напаснем. Освен в тренировките, ще би трябвало и в контроли и публични срещи да работим. Радвам се, че Талис съумя да изиграе 1 полувреме. За страдание, Видар не съумя, защото има вирусно заболяване. Надявам се да стартират да наваксват, защото няма за по кое време “, сподели треньорът на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР