Предводителят на Хебър – Любослав Пенев, остана много доволен .

...
Предводителят на Хебър – Любослав Пенев, остана много доволен .
Коментари Харесай

Любо Пенев: Дано не чакаме от умрел писмо и да не отиде всичко в канала

Предводителят на Хебър – Любослав Пенев, остана доста удовлетворен. Ел Голеадор се скъса да хвали своя отбор след триумфа над столичани и даже засегна тревожната тематика към отбора му, обвързвана с бъдещето на Хебър на футболната карта у нас.

„ Сили има, защото сме квалифициран тим. Играем добър футбол и през днешния ден изиграхме отличен мач. Фактът, че не направихме промени 90 минути значи, че играхме добре. Мачът се играе, до момента в който съдията не даде финален съдийски сигнал. Не е обикновено 2023-а година осминафинал за Купата и да няма ВАР “, стартира Пенев.

„ Момчетата се раздадоха и демонстрираха дисциплинираност, темперамент и отборна игра. Искам да виждам непрекъснато това. Днес направихме доста мощен мач и отстранихме един от любимците за спечелването на шампионата. Разбира се, че има и забележки. Това е всекидневен развой, върху който работим. Хваля момчетата, защото упражняват и се влагат доста в тренировките. Това се демонстрира на мачовете и това е линията, която следваме. Винаги споделям, че би трябвало да проблемите отвън съблекалнята. Аз постоянно ще схвана по кое време не сме наред с главата. Нито футболистите, нито треньорския щаб се влияем. Нямаме информация и обстановката е неразбираема. Въпреки всичко, демонстрираме, че се оправяме добре. Дай Боже скоро някой да каже нещо. Да не стане единствено от „ умрел писмо “, продължи Любослав Пенев.

„ Изиграхме доста добър мач и направихме непълен триумф, защото не сме спечелили Купата. Вървим доста добре и чакаме идващите мачове. Ние сме тук от 9 месеца и извършихме доста добра работа. Дай Боже да не се изхвърли в канала. Никой не вярваше, че тимът ще бъде избавен. Не единствено не изпаднахме, даже не играхме бараж. Започнахме добре сезона и продължаваме в добра форма. Остава един мач и ще го изиграем допустимо най-добре “, приключи Пенев след триумфа над Левски за Купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР