Предводителят на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, призна, че е

...
Предводителят на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, призна, че е
Коментари Харесай

Генчев: Чакаме още петима нови, искам да играем печеливш футбол

Предводителят на Ботев Пловдив - Станислав Генчев, призна, че е удовлетворен след успеха с 1:0 над Арис Солун в другарска среща. Генчев още веднъж загатна, че се чакват много нови имена на " Колежа " и се надява хората да дойдат допустимо най-скоро.

„ Благодаря на всички, които пристигнаха на стадиона да ни поддържат. За другарски мач това беше неповторима атмосфера. Всяка победа носи самочувствие на тима, имаме още работа да вършим, само че мисля, че сме на правия път “, сподели Генчев.

„ Не единствено на младите оказва помощ тази победа. Искам от играчите да се борят за победа по време на подготовка и мачове. От първия ден съм споделил, че би трябвало да се научим да играем печеливш футбол. Понякога се постанова да играем и по-дефанзивно съгласно съперника, само че би трябвало да реализираме победи “, продължи Генчев.

„ Днес към този момент сме на 50% от подготовката, защото не сме окомплектовали състава. Чакаме петима още нови и нека през тази седмица да дойдат. Акере и Минков, които са офанзивни, играят като крайни бранители. На 50% сме от физическите си благоприятни условия, а тактически сме надалеч, защото сменихме схемата на игра. Имаме диалози с няколко индивида и до вторник се надявам 2-3 да подпишат, с цел да имат 15 дни да работят. Това е значимо за концепциите, които имаме и връзките със съотборници “.

„ Винаги съм предпочитал моите тимове да играят с четирима в отбрана. С Локо София играх с трима, защото нямахме доста крила, а много централни бранители. В Ботев имам мощни офанзивни футболисти и верният метод е да сме с четирима в защита. От треньорския екип се желае футболистите да са оптимално покрай топ положението си. Сезонът занапред стартира, само че би трябвало да влезем още от първия мач с победа “, сподели Станислав Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР