Предвижда се кръстовището да регулира пътния трафик на две нива

...
Предвижда се кръстовището да регулира пътния трафик на две нива
Коментари Харесай

Временно е спрян пробивът на Водната палата в Пловдив frognews.bg

Предвижда се кръстовището да контролира пътния трафик на две равнища към река Марица. То ще бъде замразено най-малко за месец и половина.

 

По време на дебатите протестиращите внесоха в локалния парламент директория със мненията на девет самостоятелни специалисти, измежду които архитекти и адвокати от правния отдел на омбудсмана на републиката. Граждани и специалисти желаеха думата и бяха позволени до трибуната на локалния парламент.

 

" За такива планове, които засягат публичния живот, би трябвало да се прави задание за планиране, а такова не е направено. Гражданите е трябвало да кажат какво желаят ", сподели Диана Русинова от Европейски център по транспортни политики, заяви Българска национална телевизия.

 

Кметът Здравко Димитров посочи, че множеството пловдивчани поддържат пробива под Водната палата. Въпреки това общината ще се съобрази с гражданското неодобрение и ще преразгледа плана.

 

" Ако има неточност, отговорните ще бъдат осъдени. На всяка оперативка го споделям – изяснявайте на хората, казвайте, излизайте пред хората и говорете ", изясни Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР