Предвид високия интерес по случай, изнесен в социалните мрежи, касаещ

...
Предвид високия интерес по случай, изнесен в социалните мрежи, касаещ
Коментари Харесай

„Пирогов“ приключи вътрешната проверка по случая с Мустафа Емин, ето какъв е резултатът от нея

Предвид високия интерес по случай, изнесен в обществените мрежи, касаещ лицето М. Е. и назначена инспекция от управлението на УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “, Ви осведомяваме, че инспекцията е завършила. Снети са записи за интервала. Снети са пояснения с отчети от страна на всички медицински експерти в „ Пирогов “, които имат отношение по случая и са направени срещи с всички, имащи отношение към случая. Това оповестиха в позиция до медиите от управлението на най-голямата болница в страната.

Резултатът от инспекцията сподели:

От здравна позиция са спазени всички стандарти за работа и оказване на помощ в границите на Спешното поделение. Персоналът е подходил с висок професионализъм, направили са всички нужни консултативни прегледи и проучвания на детето. Оказана му е нужната помощ и операции и е изпратено у дома с рекомендации. Документацията по случая е водена по разпоредбите и е разказано по часове и минути придвижването на пациента.

За този интервал в детска противошокова зала е оказана незабавна помощ на 3 (три) травматични деца и са извършени продължителни мероприятия по ресусцитация на друго дете, което е преведено с тежък хеморагичен потрес. Или разпоредбите на триаж са спазени прецизно.

Всички данни от инспекцията са предоставени на Етичната комисия на политическа партия „ Да, България “. „ Пирогов “, като болница с високо публично доверие, декларира,че ще даде информация на всички заинтригувани по случая при съблюдаване на Закона за протекция на детето, Закона за здравето и Закона за персоналните данни.

Ръководството благодари на сътрудниците за високия професионализъм, за търпението и за психическата резистентност, която са показали, приключва позицията на „ Пирогов “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР