Предупреждение за въздушна атака се разпространява в Украйна заради опасност

...
Предупреждение за въздушна атака се разпространява в Украйна заради опасност
Коментари Харесай

Риск от удари с балистично оръжие: Въздушна тревога е обявена в почти цяла Украйна

Предупреждение за въздушна офанзива се популяризира в Украйна поради заплаха руснаците да употребяват балистични оръжия. Това заяви РБК-Украйна, базирайки се на картата за предизвестие за въздушно нахлуване.

Към 15:46 ч. е оповестена въздушна паника на съвсем цялата територия на Украйна, като се изключи западната и Одеска област, прецизира " Фокус ".

Както означават от украинските Военновъздушни сили, паниката е оповестена заради опасност от потребление на балистични оръжия от изток. Жителите на застрашените региони са призовани да се приберат в укрития и да изчакат свалянето на паниката.

През нощта на 20 декември руснаците още веднъж нападнаха Украйна с ударни дронове вид " Шахед ". Пусковете са осъществени в регионите на Чауда и Кримска Балаклава.

Регистрирани са общо 19 дрона, 18 от които са унищожени от силите и средствата на Военновъздушни сили и Водоснабдителна система на Украйна в границите на: Одеска, Херсонска, Днепропетровска, Виницка, Хмелницка, Киевска, Черниговска и Кировоградска области.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР