Предупреждаваме ви – следващата история не е за хора със

...
Предупреждаваме ви – следващата история не е за хора със
Коментари Харесай

Рисковете на професията: Шест часа вадиха метален шиш от задника на майстор (СТРЯСКАЩИ СНИМКИ 18+)

Предупреждаваме ви – идната история не е за хора със слаби нерви. Но въпреки всичко приключва по благополучен метод. Защото след шестчасова доста комплицирана интервенция по знамение бе избавен живота на строителен служащ, който се е бил набучил на арматурно желязо. Всъщност казано по този метод картинката не наподобява много плашещо. Някой даже може и да се поусмихне, като разбере, че металният шиш е пробол майстора през задните елементи. Реалността обаче е доста страшна. 64-годишен мъж от китайския град Чънджоу е бил промушен като с ятаган – от гениталиите, та чак до белите дробове. Ръждясалата пръчка се е вклинила в тялото му без обаче да засегне съдбовно нито един от вътрешните органи. Увреден е бил само левият бял дроб на индивида, само че не до такава степен, че да не може да бъде избавен.
 Рисковете на специалността: Шест часа вадиха железен шиш от задника на занаятчия (СТРЯСКАЩИ СНИМКИ 18+)

Все отново при приемането на пациента в болничното заведение той е бил в сериозно положение и единствено златните ръце на хирурзите са избавили живота му

64-годишният китаец е дълготраен занаятчия със сериозен стаж по строителните площадки. Любопитното е, че до този миг той не е имал нито един трагичен случай в кариерата си и е бил считан от сътрудниците си за същински щастливец. Бедата му се случила на не изключително огромен обект. Човекът се бил качил на скеле на два метра височина. За злощастие стъпил на зле закрепена дъска, залитнал и паднал тъкмо върху металната арматура. Тя пък била сложена предния ден и не била обезопасена. Металният шиш пробол мъжа от задника до гърдите. Той не могъл да помръдне, само че останал в схващане до идването на колата за спешна помощ. Наложило се металният кол да бъде отсечен в основата, след което към този момент потърпевшият бил закаран в болничното заведение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР