Предстоящата година няма да е лесна. Има много планетарни действия

...
Предстоящата година няма да е лесна. Има много планетарни действия
Коментари Харесай

Световноизвестен астролог: 2020-а ще бъде страховита година

 Предстоящата година няма да е лесна. Има доста планетарни дейности в Козирог, знак, който е основан да провокира най-лошите ни страхове, с цел да можем да ги преодоляваме. Плутон, Сатурн и южните звезди са в Козирог и на 3 декември Юпитер се причисли към тях, показва световноизвестният астролог Гал Сасон в прогнозата си за идната година.

В продължение на десетилетия астролозите чакат настъпването на 2020 година с неспокойствие и боязън. Някои предвиждат бедствия, други я сочат като годината, в която ще стартира нова ера. Според Сасон 2020 ще бъде страховита година, която може да поведе човечеството към нова ера. Тя ще премине под въздействието на числата 4 и 22, който вещаят както тъга, по този начин и нахлуване в тайните на живота. Астрологът акцентира, че през 2020 година предстоят цели 6 слънчеви затъмнения вместо нормалните 4 и едно от тях съответствува с лятното слънцестоене, а друго с рождения ден на Съединени американски щати.

" Те ще бъдат доста мощни като моменти от време. Ще се случват на 26 декември, в този момент, на 10 януари, на 4 юни и на 21 юни, на 4 юли, на 29 ноември и на 14 декември ", уточни той. " Ако сме се насочили към вярното място, нещата ще се случват доста бързо ", добави Сасон. 

Освен това сме очевидци на висшо съвпадане на Юпитер и Сатурн под знака на Козирога по време на зимното слънцестоене, което събитие за първи път от началото на XIX век се реалокира от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното по едно и също време придвижване на Меркурий, Венера и Марс. И най-важното ще има рядко съвпадане на Сатурн (господаря на кармата) и Плутон (господаря на смъртта) под един знак. В нумерологичен проект, акцентира Сасон, 2020 година се свежда до две цифри: 4 и 22, само че защото 22 е господарско число, тя се свързва най-вече с него. В нумерологията 2020-а се асоциира първо с 22, което е Господарското число, известно още като Майстор строител.

По отношение на датите, които ще бъдат удобни за формулиране на фантазии и ще ни носят шанс, Гал Сасон отбелязва 6 януари в случай че решението е обвързвано с дълготрайна цел и реализирането му изисква огромна дисциплина, 10 януари, в случай че желаете да се разделите с някого или нещо и 25 януари - новолуние във Водолей, знакът на сбъднатите стремежи и началото на Китайска Нова година.

Според китайския хороскоп, това ще е годината на Металния Плъх, която идва незабавно след Годината на Земното Прасе (2019). Плъхът е първият знак от цикъла на 12-те животни на китайския зодиак и заради тази причина 2020 се смята за година на ново начало и възобновяване. " Белият железен плъх е положителният. Това не е този плъх, който е донесъл заболяванията в Европа. Той няма бълхи. Случва се един път на всеки 60 години и носи разцвет. Поне за китайците би трябвало да е добра година ", показа той пред bTV.  Тя обаче ще стартира с Юпитер и Сатурн под знака на Козирога. Юпитер символизира разширение и безкрайни благоприятни условия и не се усеща удобно в Козирог. Щастливата природа на Юпитер е ориентирана към завършения, вдишване на опасности, оптимизъм и разчитане на случайността за разрешаване на комплицирани обстановки. Тези качества са безусловно в несъгласие със същността на Козирог - спестовният, сериозен, стратегически знак, който не носи шанс.

Козирогът стартира на зимното слънцестоене, отбелязвайки началото на най-трудния сезон… Поради тази причина Юпитер се назовава " паднал ", когато е в Козирог. Той не се демонстрира в цялостната си мощ. В митологията, Козирогът се ръководи от Сатурн, бащата на Юпитер, който гълтам децата си и за малко да погълне и Юпитер. Той обаче заобикаля тази орис с помощта на майка си Рея, която го заменя с камък. Интересното е, че Юпитер е бил прикрит в пещера и е бил хранен от коза-нимфа. Когато Юпитер съзрява, той се завръща и съумява да принуди Сатурн да повърне братята и сестрите му, като детронира татко си след война. Юпитер в Козирог към момента може да бъде потребен и той ще завърти колелото на шанса, само че въртенето няма да бъде толкоз бързо и вратите няма да се отворят изцяло. Юпитер в Козирог също може да се прояви като прикрита благословия, което значи, че може би нещата ще наподобяват сложни за известно време, само че това ще се окаже потребно в дълготраен проект. Юпитер в Козирог демонстрира своето снизхождение със забавяне, акцентира Сасон, представен от vesti.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР