Предстои синовете ни да се срещнат тази седмица в новите

...
Предстои синовете ни да се срещнат тази седмица в новите
Коментари Харесай

Евтим Милошев и Христина Апостолова: Синовете ни се срещат в новите епизоди на „Откраднат живот”

„ Предстои синовете ни да се срещнат тази седмица в новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува ”, разкриха продуцентът Евтим Милошев и сценаристът Христина Апостолова при гостуването на тяхното семейство в дружно с дребните артисти. „ Сцената към този момент е снимана, инсталирана и подготвена за ефир. По-големият ще даде съвет на по-малкия по какъв начин да събере майка си и татко си. В живота двамата си дават препоръки взаимно. Митко не е със самочувствието, че е доста по-напред и знае доста повече неща. В сериозни обстановки са изключително благи, когато са нахокани и двамата. Затварят се дружно в стаята, стартират едни тежки въздишки и се успокояват един различен ”, описа Христина Апостолова.
 Христина Апостолова, Митко и Петър NOVA

Димитър Рачков – младши влезе в ролята на оставения в дом за деца Коко и сред него и героинята на Марта Вачкова - сестра Жекова, породиха топли взаимоотношения. Петър Милошев пък се превъплъти в сина на лекар Христо Карагьозов, чийто облик построява Владимир Карамазов. Около двете деца се развиха някои значими сюжетни линии в най-успешния български медицински сериал.
Тази седмица решението на комплицирани въпроси ще вълнува както най-младите герои, по този начин и лекарите в „ Св. Анастасия “. Доктор Карагьозов дефинитивно ще се дистанцира от Дарина, а Пепе ще потърси съвет от Коко за взаимоотношенията на възрастните. Мирослава – момичето, с което лекар Кръстева се срещна в клиниката, ще се яви на надзорен обзор при лекар Тасев. Посещението й в болничното заведение ще сложи под въпрос битката със зависимостта към алкохола и опцията за по-добро бъдеще. Междувременно професор Цонев ще направи решаваща крачка в връзките си с лекар Кръстева. Доктор Стаменова ще откри доказателства за наличието на Фотев в болничното заведение, а подозренията за гибелта на Ина ще стават все по-ясни.

Не пропускайте новите епизоди на „ Откраднат живот: Любовта лекува “ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA.-->

Повече вести ще откриете на и на формалната страница на “Откраднат живот ” във, а всички епизоди можете да видите единствено в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР