Предстои ни много работа за консервативното дясно, каза пред форума

...
Предстои ни много работа за консервативното дясно, каза пред форума
Коментари Харесай

Д-р Янко Станев беше избран за зам.-председател на СДС

" Предстои ни доста работа за консервативното дясно ", сподели пред форума зам.-председателят доктор Янко Станев
Четирима заместник-председатели на Съюз на демократичните сили бяха определени на днешната XXV-та Национална конференция. Заместници на ръководителя Румен Христов в този мандат на управлението стават доктор Янко Станев, Петър Николов, доктор Емил Кабаиванов и Миглена Горанова.

От трибуната на форума зам.-председателят  на Съюз на демократичните сили доктор Янко Станев подчертава върху политическите хрумвания, които партията би трябвало да следва. „ В политиката съм от 1988 година. Кандидатирах се през днешния ден, тъй като имам вяра, че има доста неща, които би трябвало да се свършат в Съюз на демократичните сили. Имам още какво да дам на партията “, сподели той и добави:

„ Форматът Европейска национална партия няма опция за Съюз на демократичните сили, няма опция за България и консервативният политически избор на Съюз на демократичните сили. Единствената допустима коалиция е ГЕРБ-СДС. В този формат Съюз на демократичните сили е изразителят на, а ГЕРБ – на политиките в дясно и в центъра на политическия набор “, акцентира доктор Янко Станев.

„ Дали Съюз на демократичните сили е подготвен да се яви на избори, тъй като ние се явяваме на избори, с цел да ги печелим? Истината е, че не сме подготвени. Затова би трябвало да се работи по подсилване на структурите. И методът не е като се наскърбяват хората от локалните структури “.

„ Нормалният път за Съюз на демократичните сили е политиките му да доближават до хората, чиито ползи партията се ангажира да съставлява. А това значи доста работа. “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР