Предстои начално училище в Холандия да затвори врати – децата

...
Предстои начално училище в Холандия да затвори врати – децата
Коментари Харесай

В Холандия искат училище да затвори: Децата били много шумни

Предстои начално учебно заведение в Холандия да затвори порти – децата в него били прекомерно шумни. Едно от учебните заведения в град Неймеген има период до края на месеца да затвори игралната площадка за децата или да заплати санкция от 10 хиляди евро., написа Би Би Си.

Местните поданици се оплакали, че децата надвишавали оторизации предел на шума от 70 децибела в жилищни региони. След премерване, управляващите открили, че равнищата доближават 88 децибела.
След новите правила за шума: Край на нощното почистване у дома Правилата са написани в новия закон
Решението среща доста опозиция. Повече от 4 хиляди души са подписали петиция, в която се желае градския съвет да не затваря 40-годишната площадка.

Директорката на учебното заведение показа, че това е необикновена обстановка, в която най-ощетени са децата. „ Ситуацията е в миг, в който караме непрестанно децата да излизат на открито и да тренират”, добави тя.
След солените наказания за шума: Бизнесът предлага делене в градовете на празненство и тихи зони Организират се митинги против Закон за отбрана от шума
За да удовлетворят локалните учебното заведение мести откритите музикални занятия вътре в постройката.

Според статистики на Организация на обединените нации холандските деца са измежду най-щастливите в света. Причини са по-малко академично напрежение при изпити и образование посредством разнообразни интензивности.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР