Предстои един вълнуващ уикенд с италианската Серия А. Шест отбора

...
Предстои един вълнуващ уикенд с италианската Серия А. Шест отбора
Коментари Харесай

Три люти италиански дербита по RING този уикенд

Предстои един трогателен уикенд с италианската Серия " А ". Шест тима от първата седмица, три дербита. Спортният канал на bTV Media Group - RING.BG ще излъчи всичко най-интересно от този осми кръг в Калчото.

Началото дава първенецът " Ювентус ", който посреща " Лацио " довечера от 19:00 ч. Двубоят е повтаряне на финала за Суперкупата на Италия през август, който " орлите " завоюваха с 3:2.

Римляните са във форма. След нулевото реми с новака СПАЛ на откриването, те отстъпиха само на " Наполи " (1:4) в дуел, белязан от травми на съществени играчи на " бианкочелестите ". Тимът на Симоне Индзаги съчетава сполучливо Серия " А " с Лига Европа, където е водач в групата си, с цялостен актив от точки, след два кръга.

" Ювентус " обаче навлиза в дуела като любимец. " Старата госпожа " се препъна само при гостуването си на " Аталанта ", където Пауло Дибала изпусна дузпа в края на срещата при резултат 2:2. Дали " Лацио " ще постави кол в колелата на хегемона?

Отново довечера, единствено че от 21:45 ч. , на " Олимпико " " Рома " ще опита да скапе съвършения старт на сезона за " Наполи " и да съобщи упоритости за освен това от място в зона Шампионска лига.

Двата отбора са във форма и практикуват атакуващ футбол, тъй че шоуто е обезпечено. Любопитен факт е, че " римските вълци " и " адзурите " в никакъв случай не са завършвали наедно 0:0 във Вечния град, като в тези дуели има по приблизително малко над 3 гола.

През предишния сезон " Наполи " завоюва с 2:1 в столицата, първи триумф за неаполитанците при посещение на " Рома " от 2011 година насам. Може ли в този момент отборът на Маурицио Сари още веднъж да си тръгне с трите точки?

В неделя от 21:45 ч. следва Дерби Делла Мадонина. " Милан " и " Интер " ще опитат да покажат до каква степен са стигнали плановете на азиатските им притежатели.

При победа " нерадзурите " ще се утвърдят в челото. Селекцията на Лучано Спалети не съумя да си тръгне с три точки само от " Болоня ", само че това не споделя цялата история. " Интер " разруши " Фиорентина " и надхитри " Рома ", само че от този момент печели точки, макар неубедителната игра. Сега е идеалният миг да покаже същинското си лице.

" Милан " пък е в мини-криза и се нуждае обезверено от победа. Столът на треньора Винченцо Монтела се клати от известно време и той може да бъде уволнен при неуспех против локалния зложелател.

Серия " А " в ефира на RING този уикенд:



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР