Представяте ли си, ако някой ме беше записал да човъркам

...
Представяте ли си, ако някой ме беше записал да човъркам
Коментари Харесай

Дончев: Представяте ли си, ако някой ме беше записал да човъркам в машината

Представяте ли си, в случай че някой ме беше записал да чопля в машината. Само оперативно лице може да работи с машината, не и политическо. Ако има подозрения за замяна на кодовете би трябвало да бъдат изчистени. Когато е застрашена демокрацията това би трябвало да се почисти незабавно. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в предаването “Лице в лице ”.

“Познавам добре изборния развой. Има няколко нюасна – първият е да се броят резултатите от разписките. Тук е вярата дали този, който гласоподава си гледа разписката. Второ – в машините се съхранява информация. Има отчет на ДАНС, който не съм чел. Те би трябвало да излязат с публична информация и да разяснят на обществото, колкото се може повече. Ако има нещо неправилно то би трябвало да се почисти ”, сподели още депутатът от ГЕРБ. “Вие представяте ли си, в случай че някой ме беше записал да чопля в машината – щеше да стане война на огромен публичен яд. Има ред, има закон. Да не разясня, че приказваме за зам.-министър. Той не е оперативно лице, което би трябвало да работи с машините. Това е политическо лице ”, означи Дончев.

По думите изборният развой ще бъде обект на по-малко доверие.

Критериите ни за победа са максимален брой кметове и общински съветници. Не го одобряваме като спортно съревнование. Местната власт е доста значима, тя е най-близо до хората. Решава проблемите на хората, всеки ден е с тях. Най-добрият знак за добър кмет е да върви пешком на работа ”, добави още Дончев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР