Представят главата на Бойко Борисов “на тепсия в изложба в

...
Представят главата на Бойко Борисов “на тепсия в изложба в
Коментари Харесай

Представят главата на Бойко Борисов на тепсия по време на изложба в Rebonkers

Представят главата на Бойко Борисов “на тепсия " в галерия в Rebonkers. Творбата е на известния български ваятел Добромир Иван и е част от форума за модерно изкуство “Тропика на рака " в пространство ReBonkers (барутния погреб) в партньорство с Фондация ДОМА Арт (София).

Авторът е прочут със своите намеси, както у нас по този начин и в Австрия, където стартира кариерата си като възпитаник на международно известния актьор Йозеф Бойс (1921-1986). 

Изложбата може да бъде прегледана до края на седмицата, като за край от Rebonkers са приготвили специфична закриваща стратегия:

22.07 (петък) 19.00 ч. Пърформанс на Антония Колева - НИТРА (Варна) в който актьора ще показа своите  “продукти " - “Прах в очите ", “Кирливи ризи ", “Подмазка за всевъзможни обстановки " и други.

23.07 (събота) 20.00 ч. Музикално осъществяване на Шинго МАСУДА (Япония), който ще показа лични композиции на античния многострунен инструмент канун.

24.07 (неделя) 18.30 ч. Литературен диалог със Станислава Кирилова (Ая) на тематика “Тропика на рака " (роман на Хенри Милър) и за какво той е важен за либерализацията на актуалната литература на 20 век. 

Вход свободен за всички събития! 

Rebonkers работи от 16ч. всеки ден без понеделник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР