Представянето на Лестър в първия полуфинален мач срещу Рома е

...
Представянето на Лестър в първия полуфинален мач срещу Рома е
Коментари Харесай

Моуриньо след равенството с Лестър: Всеки фен на Рома е приел резултата като добър

Представянето на Лестър в първия полуфинален мач против Рома е дало мотив за оптимизъм преди реванша след седмица, макар равенството, счита мениджърът на тима Брендън Роджърс.

Той счита, че отборът му е посочил "кураж " против опитния тим на Жозе Моуриньо. "Движението ни по време на мача беше в действителност положително и ние стигахме елементарно до вратата им ", сподели Роджърс на репортерите след мача.

"Изоставахме в резултата, само че реакцията на тима бе доста добра. Представянето ни дава огромна убеденост за втория мач ", сподели още мениджърът.

Моуриньо пък сподели, че Рома е предал доста елементарно топката след почивката и отборът не е употребявал някои благоприятни условия на контраофанзива.

"Когато започнахме да губим елементарно топката и падна интензивността в играта ни, мачът стана сложен за нас ", сподели португалецът пред уеб страницата на Рома.

"Но съм сигурен, че всеки почитател на Рома е приел резултата като добър, тъй като всичко ще се реши във втория мач на "Олимпико ", добави Моуриньо.

"Не се усмихвам, тъй като знам и, че с 70 000 почитатели зад нас ще бъде сложен мач ", приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР