Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних

...
Представяме ви част от проектите, изпълнени от кмета Иван Портних
Коментари Харесай

Проектите на Варна: СДС ще подкрепи с №7 Иван Портних и Биляна Раева за кмет на район Одесос

Представяме ви част от плановете, изпълнени от кмета Иван Портних и неговия екип.
Повечето от тях са осъществени в интервала 2013 - 2023 година, а  работата по други продължава сега.

Варна реши проблемите с местата в детските градини в първите месеци на мандата на Иван Портних и продължава работата по обезпечаването на нови места, както и реновирането на базите в детските заведения.

СДС-Варна ще поддържа с №7 Иван Портних и Биляна Раева (№7) за кмет на регион " Одесос ".

За да продължи положителната работа в тази посока, подкрепете в неделя претендентите с №7 - Иван Портних, Биляна Раева за, Людмила Колева-Маринова за и Евгени Дянков за



Нов корпус с две групи за 60 деца, физкултурен салон, басейн и две нови площадки за игра бяха открити през 2014 година в ДГ „ Детски свят “ във Владиславово. 

Разширението на детското заведение е следващото доказателство, че регионът се развива сполучливо, съобщи при откриването кметът Иван Портних. 

Средствата за новата пристройка бяха обезпечени от държавното управление на ГЕРБ - общо 4 млн. лева, които с изключение на за ДГ " Детски свят ", бяха вложени в новата пристройка на детската градина във Виница, както и в построяването на нова детска градина с 6 групи на ул. " Д-р Анастасия Железкова ".

" Работим по този начин, че за всяко варненче да има място в детските градини и ясли, а Варна да е първият огромен град в България, в който няма проблем с приема ", съобщи кметът.

През месец юли 2023 година свободните места за първа възрастова група в общинските детски градини след завършено трето класиране за банкет са 158! Данните са на дирекция „ Образование и юношески действия “ към Община Варна.

Купуването и продаването не гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР