Представителят Кен Бък разкъсва писмо от Републиканската партия на Колорадо относно лечението на обвиняемите от 6 януари

...
Представител. Кен Бък (R-Colo.), член на консервативната фракция на свободата
Коментари Харесай

Представител. Кен Бък (R-Colo.), член на консервативната фракция на свободата на Камарата, откъсна писмото на републиканската партия в Колорадо относно отношението към подсъдимите на 6 януари, докато разбиваше „фалшивите твърдения“, които партията на щата очерта.

В отговор, разпространен публично във вторник, Бък писа на заместник-председателя на Републиканската партия в окръг Ел Пасо Тод Уоткинс относно твърденията, които направи в писмото на държавната партия, което събра повече от 200 подписа.

„Писмото прави редица фактически неверни твърдения и след това продължава да преувеличава заплахата за нашата република въз основа на тези неверни твърдения“, пише Бък в отговора си от 1 септември. „Има значителна дезинформация, разпространена в интернет относно състоянието на обвиняемите от 6 януари и предполагам, че тези слухове в Интернет са източникът на голяма част от невярната информация, съдържаща се в писмото. от много лоялни поддръжници на бившия президент Тръмп.

Бък, който е яростно консервативен, понякога демонстрира независима жилка и гласува против мнозинството от своята конференция по някои въпроси. Наскоро той призова Тръмп да каже на поддръжниците си да се оттеглят и да избягват насилието в отговор на четирите обвинения, пред които е изправен Тръмп. Той също така критикува председателя на парламента Кевин Маккарти (R-Калифорния), че си играе с идеята за импийчмънт на президента Байдън.

Бък отхвърли твърдението, че някой е бил вкаран в затвора „висящи обвинения“, докато очерта броя на задържаните във всеки един момент, отбелязвайки, че е имало 56 през пролетта на 2021 г., 40 през есента на 2021 г. и 20 през пролетта и лятото на 2023 г. Той също така отбеляза, че 85 процента от държаните в ареста по времето, когато той написа писмото си, са били обвинен в нападение над служител на реда, което според него е углавно престъпление. Той каза, че твърденията, че обвиняемите са държани без гаранция за престъпления, също са „чиста измислица“.

Конгресменът призна много от притесненията относно лечението в затворите във Вашингтон, окръг Колумбия, отбелязвайки, че това „е било притеснение на активисти за граждански права от десетилетия, които твърдят, че поддържа нестандартно отношение към затворниците. Но той добави, че „вашето писмо подвежда читателя, като описва по-лоши условия в затвора за обвиняемите от 6 януари, отколкото за другите затворници. Това просто не е вярно.”

Сред твърденията, които Бък опроверга, беше, че обвиняемите от 6 януари са били третирани по различен начин поради политическите си убеждения. Въз основа на опита си като прокурор в продължение на 25 години, той отбеляза, че първоинстанционните съдилища са склонни внимателно да разглеждат основанията на исканията, твърдящи нарушения на Четвъртата, Петата и Шестата поправка, тъй като се опитват да избегнат отмяната на делото при обжалване.

„Безотговорно е да се твърди без доказателства, както прави вашето писмо, че на американците систематично се отказват най-основните им конституционни права въз основа на техните политически убеждения“, каза той.

Отхвърляне на аргументи твърдейки, че не е осигурен надлежен процес, Бък пише: „Въпреки че много обвиняеми от 6 януари заклеймиха процеса, пред който са изправени, като несправедлив, това е процесът, през който преминава всеки федерално обвинен подсъдим в тази страна. Това не означава, че реформите в нашата система за наказателно правосъдие са ненужни, но да твърдите, че тази конкретна група от обвиняеми е избрана и им е отказан справедлив процес, е подвеждащо. активисти да се съсредоточат върху „провалени политики на администрацията на Байдън“ и върху „възстановяване на разумни консервативни политики“, като пишат: „Тъжно е, че републиканските лидери насочват погрешно енергията и ресурсите на републиканските активисти в момент, когато тази страна е изправена пред кризи след кризи в резултат на провалените политики на администрацията на Байдън.“

В отговор на Бък, представителят Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) се обърна към X, платформата, известна преди като Twitter, и атакува неговия позиции и се опита да подкопае доверието в него. Тя отбеляза, че той не е посещавал обвиняемите от 6 януари в затвора и че напоследък е изразил съмнения относно импийчмънта на Байдън. Тя също повдигна факта, че той е гласувал за удостоверяване на изборите през 2020 г. на 6 януари 2021 г.

„Писмото на Кен Бък до г-н Уоткинс от републиканската партия на окръг Ел Пасо изглежда показва пълна подкрепа на оръжейното правителство на Байдън и пълно прекъсване на връзката с жестоката реалност на обвиняемите от J6 и американския народ“, пише Грийн.

„Пресушаването на блатото означава импийчмънт на престъпни политици, спиране на комунистическо въоръжени правителство и възражение срещу откраднати избори. Не се извинявам за това, че комунистите злоупотребяват с властта си, за да преследват политическите си врагове“, добави тя.

За последните новини, времето, спорта и стрийминг на видео се насочете към The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР