Представителният отбор на Пирин спечели с 3:1 приятелската среща с

...
Представителният отбор на Пирин спечели с 3:1 приятелската среща с
Коментари Харесай

Представителният отбор на Пирин спечели срещу Пирин 2

Представителният тим на Пирин завоюва с 3:1 другарската среща с новосформирания отбор на Пирин 2. Двубоят се игра въз основата в Рилци и в него всекидневен дебют направиха новите попълнения и Гурам Гощелиани. В игра през второто полувреме се появиха младите Лазар Еринин, Йордан Желев и Юлиян Тумбев.
След дълго неявяване заради травма на терена се появи и бранителят.

Първата обстановка за гол пристигна в 15-ата минута, когато капитанът Влади Златинов стреля мощно, само че топката мина над вратата. Минута по-късно Димитър Алексиев проби рисково, само че шутът му мина около вратата. В 20-ата минута отборът на Пирин 2, който от новия сезон ще играе в А Окръжна група, поведе в резултата. Дамбов бе изведен с прекрасен пас самичък против вратаря и съумя да го преодолее с невисок удар.

Последва напън на Пирин. В 32-ата минута откри с хубаво центриране, който осъществя с глава за 1:1. Две минути преди края на полувремето Петър Вуцов направи 2:1 с компактен диагонален шут от към десетина метра, възползвайки се от безредие в наказателното поле.

През второто полувреме и в двата тима настъпиха промени. Пет минути след подновяването на играта откри с отлично центриране на далечната греда Гурам Гощелиани, който се разписа с глава за 3:1. В 65-ата минута Владислав Златинов се разписа от директен свободен удар, само че попадението бе анулирано поради засада. Това бе и най-интересното състояние до края на срещата. Следващият противник на Пирин е тимът на. Двубоят от 6-ия кръг на Втора лига е в събота, 12 септември.

ПИРИН: Петров, Динов, Пушкаров, Митев, Кепов, Вуцов, Либяховски, С. Георгиев, Алексиев, Вл. Златинов, Гощелиани. Тр.

ПИРИН 2: Христов, Иванов, Митев, Германов, Донков, Стоев, Костурков, Николов, Иванов, Стойков, Дамбов. Тр. Велко Георгиев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР