Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши наравно 0:0 с Арда

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) завърши наравно 0:0 с Арда
Коментари Харесай

Локо Пд и Арда завършиха наравно

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) приключи наедно 0:0 с Арда (Кърджали) в първа среща от плейофите за седмото място в Първа лига.

Двубоят бе формален дебют за новия старши треньор на “черно-белите ” Александър Томаш.

Във втората минута Котев от гостите стреля едва с глава, Илко Пиргов се намеси. В 5-ата минута Арда стигна до попадение на Йорданов, само че бе анулирано от ВАР поради засада. В 21-ата минута Александър Василев стреля рисково над вратата на “сините ”. В 25-ата минута още веднъж ВАР трябваше влиза в деяние. Главният арбитър Димо Димов сподели фиктивен червен картон на Пиргов, който игра с топката при единоборство с Ел Тетах, само че след това решението бе вярно анулирано. В 30-ата минута Светослав Ковачев бе изведен очи в очи с Илко Пиргов, като стреля на сантиметри от страничната греда.

Локомотив стартира по-активно втората част и Преслав Боруков можеше да се разпише в 48-ата минута. Той бе изведен против Луков, само че от дребен ъгъл стреля над вратата. Арда отговори с удар на Котев, който бе избавен от Пиргов. В 58-ата минута се откри добър късмет пред Марсел, а в 62-ата Василев шутира по земя, само че право в ръцете на Мартин Луков. В 75-ата минута Боруков опитва да вкара с акробатично осъществяване, топката мина над задачата.

Следващата среща на Локомотив е домакинство на Берое. Двубоят е на 21.04 от 15:15ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР