Представителите на Везните са верни и истински приятели, които винаги

...
Представителите на Везните са верни и истински приятели, които винаги
Коментари Харесай

Това са зодиите, които чудесно се разбират с ВЕЗНИ

Представителите на Везните са правилни и същински другари, които постоянно заобикалят споровете. Те са деликатни в рецензията и не бързат да оповестяват неприятни вести на обичания човек, страхувайки се от последици и негативизъм. Везни съвършено поддържат връзка с доста знаци на зодиака, само че представителите на тези 4 зодии се нуждаят изключително доста от поддръжката на Везните.
Скорпион
Никой не може да разбере и почувства толкоз комплицирания темперамент на Скорпиона, с изключение на Везните. Заедно те могат да прекарват часове в разискване на разнообразни тематики, да обмислят разновидности за развиването на събитията, а за Скорпион диалогът им е различен метод да опознаят себе си. Везните простят дребните обиди на Скорпиона и схващат претекстовете за техните дейности. Приятел от зодия Везни ще избави Скорпиона в най-трудните интервали от живота му, ще му помогне да не прави неточности и да не унищожава връзките с околните си хора.
Риби
Гъвкавостта на характера на Риби постоянно води до обстоятелството, че те стартират да се губят в житейските си инструкции, да се съмняват в избора си, страхувайки се да не създадат неточност. Везните няма да показват какво би трябвало да се направи, само че ще им опишат в детайли за всички вероятни разновидности и техните последствия. Приятел от зодия Везни ще помогне на Риби да вземе решение и да го направи по-бързо. В сложни обстановки и в най-тежките си дни от живота Риби са склонни да се отдадат на незаинтересованост и да изберат неверен път. Под въздействие на обществото и фамилията Рибите могат да стартират да се държат аморално: в този миг Везните, като един същински другар могат да оказват помощ  на сензитивните Риби и да им посочат верния път.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР