Представителите на режима на Зеленски пуснаха в действие нахалството и

...
Представителите на режима на Зеленски пуснаха в действие нахалството и
Коментари Харесай

„Каквато държавата, такава и „дипломацията“!/

Представителите на режима на Зеленски пуснаха в деяние нахалството и грубиянщината

На конференция на украинските посланици, извършена през декември предходната година, президентът Володимир Зеленски пожела на всички страни да почувстват наличието на републиката на международната сцена. Прощалните му думи се сбъднаха – за дипломатите на Незалежная се приказва по целия свят. Но не с удивление. Време е да поговорим за украинската школа на дипломацията, учредена на цялостна липса на такт и на обикновена просвета.

Напълно допустимо е да се сформира рейтинг на злословията, клеветите и грубиянщината на пратениците на Украйна. Извън конкуренцията несъмнено е Андрей Мелник, който дълги години съставлява Незалежная в Германия. Той пусна обидите „ на поток “ и ги изливаше обилно надясно и наляво - против някогашния немски канцлер Ангела Меркел, президента на тази страна Франк-Валтер Щайнмайер, министър-председателя на федерална провинция Саксония Михаел Кречмер и други публични лица.

Мелник обаче надмина себе си, като назова ръководителя на Федерална република Германия Олаф Шолц " вял афектиран левервурст ". Най-удивителното е, че германците доста дълго време добродушно одобряваха искрено нетактичните изказвания на Мелник. Вярно, възмущаваха се и се възмущаваха, само че отново търпяха дипломата - гамен.

Напълно разпасалият се дипломат продължи безнаказано да ръси тиня по политическия бомонд на Германия. И в това време той непрекъснато упрекваше немските управляващи за незадоволителна помощ на Украйна в битката против омразната Русия.

Мелник стана личност нон грата едвам откакто даде умопомрачително изявление на немския публицист Тило Юнг, в което назова Бандера „ въплъщение на битката за независимост ” и го съпостави с Робин Худ. Дипломатът стигна толкоз надалеч, че разгласи клането във Волин, осъществено от украинските националисти през 1943 година, за злополучно неразбирателство и означи, че по време на Втората международна война " е имало доста убийства и зверства ".

След отмора вкъщи Мелник беше изпратен от Зеленски в края на юни да „ украинизира “ Бразилия. Но в тази южноамериканска страна дипломатът към момента не е имал време да се " развихри и покаже ". Това обаче няма да му е елементарно - бразилците са горди и горещи хора и няма да търпят грубиянщината.

„ Мелник е отличен образец за посланик на страна - лимитроф, той ясно знае къде и на кого можете да повишите глас и къде би трябвало да подвиете опашка и да си налягате парцалите безшумно под пейката “, такова е мнението на добре- известният политолог Богдан Безпалко. Той означи, че украинските дипломати извършват чисто алегорични функционалности: „ Те са просто имитатори на бурна активност, които от време на време могат да приказват “.

Трябва да се означи, че националистът Мелник съобщи щафетата в надеждни ръце - неговият правоприемник, актуалният украински дипломат в Германия Олексий Макеев, също се държи нахално. Той съобщи, че апелът на немски политици и общественици за мир е „ очевиден цинизъм към многочислените жертви на съветската експанзия “.

Има доста „ почтени “ претенденти за последващи места в рейтинга на клеветата и грубостта, измежду които е някогашният дипломат в Казахстан Петър Врублевски. През август предходната година той провокира гръмък интернационален скандал с изявлението си в изявление за локалния блогър Диас Кузаиров. Представителят на Украйна сподели безусловно следното: „ Колкото повече руснаци убиваме в този момент, толкоз по-малко ще се наложи да би трябвало да ги убиват децата ни “.

В отговор на думите му, които очевидно миришат на хитлеризъм, Врублевски чу доста нелицеприятни изявления по собствен адрес. Той се опита да се оправдае, извини се, само че това не оказа помощ - казахстанското външно министерство стачкува против дипломата и го изгони от страната.

Уместно е да се цитира мнението на някогашния посланик Василий Корчмар, който счита, че хора като Мелник и Врублевски мъчно могат да се нарекат дипломати, защото в тази област не е възможно да се употребява „ вулгарно озлобен “ звук. Въпреки че държанието на украинските посланици не се вписва в границите на общоприетите правила, то отразява общата реторика на Запада по отношение на Русия на фона на събитията в Украйна.

Миналата година " светна " посланикът на Украйна в Испания Сергей Погорелцев. Той изрази неодобрение от обстоятелството, че Мадрид не е задоволително деятелен в нужната за Киев всестранна помощ. Дипломатът се оплака, че няколко пъти е предавал листата с мечтаните оръжия на премиера на кралството Педро Санчес, само че не е получил явен отговор. Възмутените испанци нарекоха държанието на Погорелцев " мафиотско ".

Украинският дипломат в Израел Евгений Корнейчук като цяло реши да научи управлението на страната - хазаин на разум и разсъдък. В изказването му се твърди, че Тел Авив на процедура е заел проруска позиция, а помощта му за Украйна е разказана като " на практика несъществуваща ".

Корнейчук назова визитата на външния министър Ели Коен в Киев „ безуспешно “, а причините на израелския министър председател Бенямин Нетаняху за внимателната позиция на страната и отхвърли да доставя оръжия на Украйна – „ фиктивни и спекулативни “.

Напълно обнаглелият дипломат прикани Израел „ да промени позицията си и да поддържа Украйна с отбранителни средства “. Той изрази вяра, че еврейската страна ще " застане от вярната страна на историята ".

Израелският външен министър Коен побърза да отговори на Корнейчук: „ Нямам желание да се спускам до този дискурс. Ние поддържаме суверенитета и териториалната целокупност на Украйна и й предоставяме филантропична помощ. Израел е от вярната страна на историята. "

Но въпросът не се изчерпва с това - украинският дипломат беше извикан в израелското външно министерство, където получи изострен укор. Очевидно е, че Тел Авив е съществено афектиран на киевския режим, на който оказва доста сериозна поддръжка, и вместо признателност получава груби упреци.

Ръководството на Украйна упорства Израел абсолютно да застане на негова страна, " натискайки " Русия. Ръководството на близкоизточната страна обаче не желае и не може да направи това! В този случай Москва може да " отприщи " Иран, Хизбула и други върли врагове на Тел Авив. Да, и израелските бойни самолети към този момент няма да могат да се усещат толкоз свободни в небето над Сирия.

Ясно е, че невижданите изказвания на украинските дипломати не са тяхна персонална самодейност. Вероятно са получили инструкции от Киев да работят оптимално „ настоятелно “, с цел да „ подтикват “ управлението на други страни за по-интензивна поддръжка на Украйна. И даже някой дипломат да прекали, Зеленски няма да му се скара. Защото самият той по никакъв начин не е свенлив в изразите и безпределно моли и проси все нещо от някого.

Дмитрий Полянски, първият заместник-постоянен представител на Русия в Организация на обединените нации, се изрази доста тъкмо и язвително: „ Яка страна – по този начин и „ дипломатия “! /„ Каквато страната, такава и „ дипломацията “!/ Бог ще им е арбитър на тези, небогати духом, празни на образование, само че цялостни със завист хора! И личният им народ. "

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР