Представителите на ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната – Демократична България“ започнаха

...
Представителите на ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната – Демократична България“ започнаха
Коментари Харесай

Втори ден на преговори между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ


Представителите на ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ започнаха втория стадий от преговорите в постройката на Народното събрание през днешния ден в 10 ч. 

„ Водим диалози, които считам, че на този стадий са градивни “, съобщи на влизане в Народното събрание заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Тя е в преговорния екип на ГЕРБ-СДС, в който са  още вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел и заместник-председателите на парламентарната група Теменужка Петкова и Рая Назарян. В екипа на ПП-ДБ за договаряния вземат участие водачите на обединенията Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов и министър председателят в оставка Николай Денков. 

Припомняме, че късно нощес малко след 22.30 ч. завърши първият кръг договаряния. От страна на ГЕРБ на масата е поставено съглашение, което да трансформира сглобката в коалиция. ПП-ДБ пък оферират меморандум с механизъм за назначения в регулаторите. Няма публично публикувана информация за изхода от вчерашната среща.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР