Представители на търговски обекти в Китай, където вече се появи

...
Представители на търговски обекти в Китай, където вече се появи
Коментари Харесай

Не само iPhone 15: потребителите на Xiaomi 14 също се оплакват от прегряване

Представители на търговски обекти в Китай, където към този момент се появи новият Xiaomi 14, оповестиха, че по време на час от тестванията смарт телефоните бързо се нагряват. За това пишете китайският MyDrivers.

Президентът на Xiaomi Group и основен управител на марката Redmi Лу Уейбинг обърна внимание на тези недоволства. Според него сходни известия не би трябвало да плашат евентуалните купувачи. Изложбените телефони работят 24/7 и се зареждат непрекъснато от мрежата, тъй че не е изненадващо тяхното нагряване.

Той увери, че при естествена работа прегряването на новите флагмани е изключено. Вградената в Xiaomi 14 охладителна система се оправя добре с натоварванията.

Преди това купувачите на титановия iPhone 15 Pro също се оплакваха от сходен проблем. Вярно, смарт телефонът им не се нагряваше при тестванията в магазина, а при естествена приложимост. Apple трябваше да пусне незабавна актуализация, с цел да реши този проблем.

Дали ще се повтори дефектът с прегряването на Xiaomi 14 в всеобщата му версия и ще премине ли Xiaomi през проблемите, с които Apple трябваше да се оправи при стартирането на новия iPhone 15 Pro ще забележим с времето.

Нека да напомним, че Xiaomi 14 и Xiaomi 14 Pro към този момент в новата ранглиста на AnTuTu и не оставиха никакъв късмет на достойните си противници в лицето на Oppo Ace 2 Pro, iQOO, Vivo, Realme и други.

Спомнете си също, че и двата модела са с процесора Snapdragon 8 Gen 3 и имат още OLED-екрани, 50 MP камери и доста други, почтени за почитание съставни елементи, които потребителите сигурно ще оценят по достолепие. Телефоните бяха показани на събитие в Китай предходната седмица и занапред ще стартират да се появяват самостоятелни ревюта и проби, с което ще се удостовери, съществува ли в действителност казусът с прегряването.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР