Представители на различни организации - Коалиция Вън от ЕС и

...
Представители на различни организации - Коалиция Вън от ЕС и
Коментари Харесай

Протестиращи пред парламента искат вторият мандат да бъде върнат неизпълнен

Представители на разнообразни организации - Коалиция „ Вън от Европейски Съюз и НАТО “, Политическа партия " МИР " и „ Брод “, стачкуват пред Народното събрание с искане вторият мандат за сформиране на държавно управление да бъде върнат несбъднат. Събитието беше оповестено в обществените мрежи като „ митинг за суверенитет и правда в България “.

„ Протестираме против сватбата сред „ Продължаваме промяната “, така наречената коалиция „ Парапет “, и ГЕРБ “, коментираТихомир Василев, цивилен деятел, участник в митинга. „ Този мандат е изопачен и той е нелегитимен. Те с тези 7 %, които оповестиха на това тяхно партийно заседание, няма по какъв начин да са втора политическа мощ, т.е. те са втори по непочтен метод “, добави той. Няма по какъв начин началници на службите да бъдат одобрявани - тъй като на всички места споделят съгласувани, Асен Василев споделя одобрявани - от непознати посолства, съобщи още Тихомир Василев.

На 29 май президентът Румен Радев връчи втория изследователски мандат за сформиране на държавно управление на претендента за министър-председател на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ акад. Николай Денков.  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР