Представители на испанската фирма Индра вече са в Пловдив и

...
Представители на испанската фирма Индра вече са в Пловдив и
Коментари Харесай

Оправят проблемите с транспортния проект в Пловдив, таблата по спирките заработват коректно другата седмица

Представители на испанската компания " Индра " към този момент са в Пловдив и работят по премахване на всичките проблеми в транспортния план. Това разгласи пред публицисти заместник-кметът по превоз Тодор Чонов.
По думите му, един от най-важните проблеми е да се изчистят неточностите в разписанията на рейсовете, които излизат на таблата по спирките. „ Почти непрекъснато се работи по премахване на настоящите проблеми, както и по образование на нашите чиновници от общинското дружество. Надявам се идната седмица да имаме позитивни резултати “, съобщи Тодор Чонов пред публицисти. Той посочи, че се работи по всички съставни елементи от системата, с цел да може в последна сметка по спирките да има правилна информация за идващите рейсове.

Заместник-кметът по превоз съобщи още, че се работи и по отстраняването на проблемите по монетните автомати и валидатори за билети, които са инсталирани в самите рейсовете на градския превоз. Той разгласи, че може да стигне до замяна на в този момент съществуващите автомати или даже цялостно отричане от тях, като таксуването на пасажерите да става посредством карти или посредством мобилно приложение.

" Всичко с времето остарява – тази техника е планувана през 2008 година, интегрирана е през 2015 година, а в този момент сме 2020 година и има доста по-модерна “, безапелационен бе Тодор Чонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР