Представители на ГЕРБ-СДС отидоха на консултации при президента. Десислава Атанасова,

...
Представители на ГЕРБ-СДС отидоха на консултации при президента. Десислава Атанасова,
Коментари Харесай

Румен Радев към ГЕРБ-СДС: Съставянето на правителството е важно

Представители на ГЕРБ-СДС отидоха на съвещания при президента. Десислава Атанасова, Томислав Дончев, Даниел Митов, Делян Добрев, Деница Сачева и Костадин Ангелов вземат участие в консултациите, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

Президентът поздрави обединението за изборния триумф и съобщи:

" Съставянето на държавно управление е значимо освен, с цел да има страната ни постоянно ръководство, само че и с цел да се подсигурява живота на 48-о Народно заседание, което има голям размер работа. Трупат се закони, бюджети, разновидности, заявления, планове за решение. Председателят на Народно събрание в действителност оппределя значително дневния ред, приоритетността на законите. Така че по какъв начин вие виждате всички тези закони, решения, бюджети, по какъв начин виждате приоритизацията. Тя е извънредно значима. Връщането на доверието в българския парламент зависи значително по какъв начин той ще дефинира целите. "

" Важно е и вашето отношение към бюджета – дали да бъде наложителен закон, който да защищити този бюджет от неизбежното предизборно наддаване, съобщи президентът.

Той попита и какво е предлагането на обединението за решение за възлагане на Министерски съвет за даване на въоръжена и военна техника на Украйна, а също по този начин помоли да споделят виждането си по какъв начин ще се случи това и по какъв начин действително могат да се изпълнят тези цели, които залагате като претекстове в това проекторешение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР