Представители на чуждестранната компания Юнайтед груп ще присъстват на двубоя

...
Представители на чуждестранната компания Юнайтед груп ще присъстват на двубоя
Коментари Харесай

Двубоят срещу ПАОК се превръща в още по-важен за бъдещето на Левски

Представители на задграничната компания " Юнайтед груп " ще участват на дуела сред Левски и ПАОК, разбра " Тема Спорт ". Както е известно, корпорацията, която е благосъстоятелност на магната Драган Шолак, демонстрира сериозен интерес към закупуването на клуба от " Герена ". Това бе прието даже от изпълнителния шеф на сините Ивайло Ивков. От компанията черно на бяло са заявили подобен.

Пратеници на компанията, която държи и мажоритарния пакет на отбора от британската Висша лига Саутхемптън, бяха у нас преди финала за Купата на България против ЦСКА. Тогава те изгледаха последната подготовка на сините, а по-късно бяха и в ложите на " Васил Левски " по време на борбата за трофея. Именно след визитата си у нас и извършените опознавателни диалози е било взето решение компанията да прояви интерес към придобиването на Левски.
 Левски - ПАОК в мач от квалификациите за Лига на конференциите
Левски се завръща в Европа с отговарящ конфликт

" Сините " одобряват ПАОК пред цялостните трибуни на " Георги Аспарухов "

" Тема Спорт " към този момент осведоми, че с цел да се стигне до договорка, е належащо някогашният покровител на клуба Васил Божков да опрости задължения на " сините ". За задачата представител на клуба от " Георги Аспарухов " е пътувал в чужбина, с цел да се срещне с предприемача.

Разговорите сред шефовете на Левски и " Юнайтед груп " не са спирали. Засега те вървят в добра тенденция. И в случай че всичко се развива по проект, то няма да е никаква изненада, в случай че в края на годината клубът има нов мажоритарен притежател. Такъв, който ще почисти всички останали задължения и ще влага в строителството на нов стадион.
 Станимир Стоилов: Дано хората си тръгнат удовлетворени от представянето ни против ПАОК
Станимир Стоилов: Дано хората си тръгнат удовлетворени от представянето ни против ПАОК

Старши-треньорът разкри за още футболисти, които пропущат утрешния мач
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР