Представител на официално потвърди, че през месец август тази година

...
Представител на официално потвърди, че през месец август тази година
Коментари Харесай

LG потвърди, че през август започва продажбите на iPhone в своите магазини

Представител на публично удостовери, че през месец август тази година компанията стартира продажбата на продукцията на Apple в своите магазини . Очакванията са в южнокорейските магазини да се продават както iPhone, по този начин и друга електроника на Apple, в това число смарт часовника Apple Watch.

Веднага откакто взе решение да приключи производството на смарт телефони и да продава електрониката на Apple в своите магазини LG се сблъска с противопоставяне от страна на локалните дребни дистрибутори, които упрекнаха компанията в нарушаване на съглашението от 2018 година, защитаващо дребния бизнес от неконкурентното държание на софтуерните колоси.

Първоначално LG и Samsung се съгласиха да продават във своите магазини само своите лични телефони, с цел да оставят благоприятни условия за облага и на по-малките компании. Но в този момент асоциацията, която съставлява ползите на дребните търговци, подписа съглашение, което дава опция на LG свободно да продава смарт телефоните и на другите марки.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР