Представете си следната ситуация. Тъмна нощ. Вихри се силна и

...
Представете си следната ситуация. Тъмна нощ. Вихри се силна и
Коментари Харесай

Тренировка за ума: Кого бихте качили в колата си?

Представете си следната обстановка. Тъмна нощ. Вихри се мощна и рискова стихия. Прибирате се у дома със своята кола. Изведнъж забелязвате трима души на автобусната спирка. Това са:

1) стара жена, която наподобява по този начин, като че ли всеки миг ще издъхне.

2) остарял другар, който в миналото е избавил живота ви.

3) мъжът/жената на вашите фантазии.

Колата ви е двуместна. Кого бихте качили в нея?

Помислете малко, преди да продължите да четете, поучава obekti. Причината - тази морална и етична алтернатива в действителност е била употребена като тест, който една компания е давала на свои евентуални бъдещи чиновници. Бихте могли да откарате старата жена, която е болна. По този метод може да се опитате да спасите живота. Естествено, имате опция да изберете и своя остарял другар, защото в миналото е избавил вашия живот. Какъв по-добър миг от този, с цел да му върнете услугата? И все пак - по кое време различен път ще имате шанса да срещнете своята сродна душа?

Само един от общо двестата претенденти е решил да не избира нито един от тримата. И точно той е бил нает. Решението му? „ Ще дам ключовете на моя остарял другар и ще го накарам да откара старата жена до болничното заведение. Междувременно ще остана с дамата на моите фантазии. “

Понякога ексцентричните и изобретателни решения са ключът към по-сложните проблеми. Факт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР