Представете си, колега Атанасов, че аз отида и снимам на

...
Представете си, колега Атанасов, че аз отида и снимам на
Коментари Харесай

Борисов: Сглобката в момента не съществува. Завират се тайно по вили и кръчмета

„ Представете си, сътрудник Атанасов, че аз отида и фотографирам на избори, ти ще отидеш ли умерено да гласуваш?  ГЕРБ били отговорни за това, че техният зам.-министър отива и мърсува и снима с персоналния си телефон в нарушаване на неговата заповед. Като сме отговорни, в този момент си имате доста ортаци и приятели от другите партии. Ще мине неделя и ще решаваме. За мен сглобката сега не съществува “.

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във видеоклип от Ловеч, оповестен в профила му във Facebook.

Той прикани ПП-ДБ „ да си мерят приказките “. 

„ Повече няма да позволяваме някой да приказва неистини по наш адрес и ние да си траем. Те на всички места мърсуват с всевъзможни партии, обединения и всичко единствено да е против нас. За да спра спекулациите, истината е, че доста преди изборите за София ние предложихме на сътрудниците от ПП-ДБ да се издигне претендент, друг от родата на Държавна сигурност, и ГЕРБ да не издига претендент. Казах на Кирил Петков: „ Кандидатирай се ти и изобщо няма да издигам “, а в този момент ГЕРБ подкрепяли на Путин човек. При състояние, че би трябвало да избираме сред родата на Държавна сигурност и претендент на социалистите. Самият Иван Костов произнесе една фраза преди „ Ще гласоподавам, само че с омерзение “, съобщи Борисов. 

„ Късно е да ни търсят – това се прави в неделя. В сряда няма по какъв начин да стане “, разяснява ръководителят на ГЕРБ

По думите му не е ясно дали Народното събрание ще стартира работа другата седмица. 

„ Отиват и приказват по малкия екран неща, които няма да станат. Ако се случи нещо положително в този парламент и предходния по отношение на евроатлантическата ориентировка, се случи с помощта на ГЕРБ. Внесохме предлагането за РСМ - поехме си пасивите. Поехме си уговорките за предоставяне на оръжие на Украйна – поехме си пасивите. Вчера са дали своят вот за страйкърите без да има решение на Народното събрание, единствено с цел да се покажат пред някой и ще ми вкарат подобен юридически проблем. Може да създадат, тъй че да объркат всичко “, каза още водачът на ГЕРБ.

Според него шефът на службата би трябвало да се смени

ПП-ДБ „ мърсуват “ с други партии, сподели Бойко Борисов.

„ Те в Хасково са дружно с Българска социалистическа партия, ние какво сме споделили – нищо. Заедно с проруските партии бранят „ Лукойл “ по всевъзможен начин, а в това време - бензин 3,30 лева Забравят, че би трябвало в сряда да сме в Народното събрание. С това си безпринципно държание против ГЕРБ, ще гледаме сеира занапред. Вече знам къде са им приятелите, в кои партии са, завират се по вили и кръчмета скрито, не виждам смисъл да се срещам повече с тях “, добави Борисов. 

Резултатите са притеснителни – първият е първи с едвам 34 000 гласа, написа още той

По думите му в сряда на национално заседание на партията ще се взема решение дали ГЕРБ да останат в ръководството с ПП-ДБ. 

„ Да им е честито каквото са спечелели, да забележим по какъв начин ще ръководят София с една трета общински съветници. Ние бяхме почтени. Имаме и бас с Кирил Петков на бутилка уиски, въпреки че и двамата не пием. Казах му: „ С масирана си офанзива против ГЕРБ и с протежета като Бонев ще извършите, тъй че да се явите с Ваня и да загубите София “. Това ще стане в неделя. След една година и софиянци ще схванат какво са си предизвикали на тези избори. Те нямат първи тур, на който са ни били. Ако бият на някой балотаж, това ще е тъй като мърсуват с други партии. След неделя – приятна игра “, сподели още водачът на ГЕРБ.

„ Аз диалози за поддръжка не съм водила, одобрявам поддръжка от жителите и повеждам диалози с жителите “, уточни тя в предаването „ Лице в лице “

Борисов сподели, че ще следи деликатно какво вършат ПП-ДБ на балотажа в неделя и от това ще зависи политиката на ГЕРБ.

Всичко за локалните избори в София следете тук:

Проследете с нас протичането на локалните избори с най-важните вести за столицата
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР