Представените от кабинета мерки вчера са на стойност 2 млрд.

...
Представените от кабинета мерки вчера са на стойност 2 млрд.
Коментари Харесай

Превозвачите се срещат с министър Караджов

Представените от кабинета ограничения през вчерашния ден са на стойност 2 милиарда лв. и включват нулево Данък добавена стойност за хляба, поддръжка от 25 стотинки за литър гориво А-95 за крайните консуматори и данъчни облекчения за фамилни с деца. Предвижда се и нарастване на пенсиите. Както обаче ограниченията са безредни и неразбираеми. Освен това тя счита, че те са проинфлационни, а не противоположното. Това считат и превозвачите.

По самодейност на районния министър Караджов през днешния ден в Министерство на регионалното развитие ще се организира поредна среща сред транспортния отрасъл и изпълнителната власт. На срещата ще бъдат разисквани въпроси по отношение на работата на тол системата. Именно отсрочване повишаването на ТОЛ таксите е едно от настояванията на превозвачите. Срещата ще е от 10 ч.

Разговорът е в продължение на вчерашната среща на министър-председателя Кирил Петков, вицепремиера Гроздан Караджов и министъра на превоза Николай Събев с представители на сектора.

Поканени са да участват всички браншови организации и представители на дребните и междинните превозвачите в Република България.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР