Предсмъртното желание на дядо Тодор бил синът му да запази

...
Предсмъртното желание на дядо Тодор бил синът му да запази
Коментари Харесай

Как Можа Да Го Направи! Баща Му Повели Едно Нещо Преди Смъртта Си, Но Слави Трифонов Не Го Спази. Шоуменът Реши Да

Предсмъртното предпочитание на дядо Тодор бил синът му да резервира всичко, което той е съградил през целия си живот. Възрастният мъж заръчал на наследника си да не се намесва в политиката.

Слави Трифонов не почел предсмъртните стремежи на татко си. Къщата на починалия дъртак в село Тодорово, където той прекарал последните си години, сега е заключена.

Нито майката на Дългия – Здравка, нито по-голямата му сестра Петя вървят да наглеждат парцела. За тази къща дядо Тодор похарчил всичките си спестявания.

Ключ за нея, наследниците му поверили на неговия братовчед Илия. Той постоянно се отбивал в парцела, с цел да се увери, че ромите от селото не са му нанесли вреди.

За последно Слави бил на посетители на татко си през предишното лято.Но нито един път той не е останал да нощува в дома на татко си. Често от ефир той споделя, че земеделската работа не му е непозната и не се опасява от нея.

Когато се прибирал в родния си край, денем той се отбивал с джипа си в селото на татко си, след това наложително се прибирал в жилището на майка си в Плевен, където прекарвал нощта. На починалия си татко, Слави наподобява единствено по високия растеж, написа „ Ретро “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР