Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов ще съди България

...
Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов ще съди България
Коментари Харесай

Елисавета Панова: Ще заведем дело в Страсбург заради глобата за недеклариране на имот

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов ще съди България поради санкцията, която му е наложена от Софийския административен съд за недеклариране на парцел пред Сметната палата. В предаването " 120 минути " брачната половинка на Панов беше безапелационна, че парцелът е бил заявен пред инспектората на Висшия правосъден съвет.

В предаването " 120 минути " брачната половинка на Панов - Елисавета - беше безапелационна, че парцелът е бил заявен пред инспектората на Висшия правосъден съвет.
Инспекторатът към Висш съдебен съвет приключи инспекцията против Лозан Панов Съдия номер едно не е нарушил правата на съдиите съгласно събраните от инспекторите данни
А що се отнася до нейния апартамент, платен от компанията „ Артекс”, преди да се омъжи за Панов, тя беше безапелационна, че ниската цена е била поради срутва на цените по това време. Фактът, че притежателите на компанията архитектите Мирянове са им кумове, не е повлиял:

„ Мисля, че е извънредно време да получим самопризнание от легитемен орган, че живеем в превзета страна ", сподели брачната половинка на арбитър номер 1 у нас.

Семейството на ръководителя на Върховен касационен съд ще съди България в Страсбург против липса на правораздаване в личната му страна?

Ако ръководителя на най-висшата правосъдна инстанция не може да получи правораздаване какво остава за вас и за мен.

А той би трябвало ли да остане на този пост?

Смятате, че би трябвало да спре да се бори? Не, в противен случай, би трябвало да си признаем, че живеем в превзета страна и просто останалите да изберат дали да продължат да живеят в нея, или да се изправят, съобщи Панова.

Жената на Панов изясни и че единственото, което й е останало, е да покаже всички документи по закупуване на парцела си. Тя изясни и че ниската цена се дължи на по-голямата първична вноска, която е направила.

„ 465 евро на квадрат са, тъй като годината на подписване на договорката е 2013 година Има задоволително разбори за положението на пазара в интернет за този интервал. В началото на 2013 е началото на пика на имотната рецесия. В този интервал никой не влагаше в строителство. Хората избраха да влагат спестяванията си в депозити. Банковият бранш се употребява с добър имидж. Това е първият съставен елемент, който играе роля върху цената. Вторият съставен елемент, аз закупих не постройка, аз закупих право на градеж, тъй като постройката е една картинка, което значи, че аз поемам риск. Следващият миг е с първичната вноска. Никой не е подготвен да даде 50% от цената авансово, а 10 до 30% най-много. Това са факторите за цената”, изясни Елисавета.

Тя призна, че семейство Мирянови, притежателите на компания „ Артекс “, са й близки, като те са и кумува на сватбата й с ръководителя на Върховен касационен съд. Панова сподели, че персонален проблем я свързал с Весела Мирянова. „ Аз не се срамя от познанството си със сем. Мирянови. Построили са едни от най-качествените жилищни здания през последните 25 година в София, срамя се от метода, по който се ръководи страната ни, от тресавището, в което се трансформира. Същото това мочурище гълтам и почтените хора към този момент “, счита Елисавета Панова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР