Председателят на Съдийската комисия Виктор Кашай е дал положителна оценка

...
Председателят на Съдийската комисия Виктор Кашай е дал положителна оценка
Коментари Харесай

Шефът на футболните съдии доволен от съдийството в България

Председателят на Съдийската комисия Виктор Кашай е дал позитивна оценка за работата на футболните рефери, оповестява Българска телеграфна агенция. Това е станало на онлайн конференция, на която унгарецът декларирал, че не вижда огромни проблеми.

Според него българските съдии се оправят доста добре, а грешките са част от играта, прибавя организацията.

Ивайло Стоянов бил окуражителен за работата си на мача сред Лудогорец и Левски (2:3) от полуфиналите за Купата на България. Съдийството му било на европейско равнище, декларирал още Кашай.

 

След дуела в Разград треньорът на сините Станимир Стоилов изрази неодобрение от аления картон на Хосе Кордоба. Собственикът на Левски Наско Сираков даже заподозря, че това било, с цел да не може панамският бранител да играе с ЦСКА. Бившият нападател предизвести съдиите да внимават.

Няколко дни преди този момент към този момент някогашният треньор на ЦСКА Стойчо Младенов сподели доста положения от разнообразни мачове, в които съгласно него тимът му е бил ощетен. Тогава експертът даже съобщи, че персонално арбитър му е споделил, че на реферите било подредено да демонстрират картони на футболистите на алените.

Кашай поздравил Стоянов за решението да даде и двете дузпи в добавеното време на мача в Разград, а изключително и за смелостта да подреди наново осъществяване на дузпата за Левски. Унгарецът определил като " супер-решения " дейностите на съдията при преценката за симулации на Филип Кръстев и Кирил Десподов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР